DEFAV: Darbe kalkışmasını şiddetle kınıyoruz

DEFAV İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı, 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılmaya çalışılan askeri darbe girişimi ile ilgili kamuoyuna bir açıklama yaptı.

''Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş hükümetine karşı darbe kalkışması yapılarak milletin iradesiyle seçilmiş hükümetimizin görevinden uzaklaştırılmaya çalışılmasını kabul edilemez buluyor ve şiddetle kınıyoruz. Ayrıca, Devletimizin imkânları kullanılmak suretiyle ülkemizin asıl sahipleri olan milletimize yönelik saldırıları şiddetle protesto ediyoruz. 

Ülkemizin ilk Ticari Denizcilik Okulu Mezunlar Vakfının Yönetim Kurulu olarak; tüm varlığımızı borçlu olduğumuz Demokratik, Laik ve Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’ne yapılacak her türlü yıkıcı girişimin karşısında olacağımızı beyan ediyoruz.

DEFAV İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu''

DENİZ HABER AJANSI

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

Arkas Line'dan konteyner başına 4 bin dolar zam
Türk armatörden ABD'nin Hürmüz planına uyarı
"Hürmüz'de Türk sahipli 16 gemi var, izliyoruz"
5 ülke daha riskli ilan edilerek sigorta kapsamı dışına çıkarıldı
Dev şirketler seferleri durdurdu, rotalar değişti