"Çin ile yolcu uçuşları duracak, kargo değil"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin ile yolcu uçağı seferlerinin durdurulduğunu ancak kargo uçuşlarının devam edeceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çin ile yolcu uçağı seferlerinin durdurulduğunu ancak kargo uçuşlarının devam edeceğini açıkladı.Bakan Koca: "Sadece yolcu uçak seferleri durdurulacak. Kargo ile ilgili bir durum söz konusu değil" dedi.
Koca;'Bilim Kurulu'nun gündemine, havaalanlarında termal kamera, karantina odası, negatif basınçlı sedye gibi önleyici yaklaşımların Çin dışındaki başka ülkelerden gelenler için de devreye girip girmemesi konusunun geldiğini bildiren Koca, "Bu dönemde özellikle Uzak Doğu Asya'dan gelen ülkeler olarak daha çok Japonya, Tayvan, Tayland, Hong Kong, Singapur, Güney Kore ve Malezya'dan gelen uçuşlara termal kamera uygulamasına yarından itibaren bakanlık olarak geçeceğiz." ifadesini kullandı.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Dağıtım başına kurye sistemi Trendyol'a avantaj oldu
OMSAN Lojistik, 500 milyon liralık yatırımla filosunu yeniliyor
İzmir'in önde gelen lojistik firmasında ortaklar yolları ayırdı
Asset GLI GmbH, Almanya'da "En Başarılı Türk Şirketi" seçildi
Yabancı TIR’lar ülkemize niye boş girip dolu çıkıyor?