Brisa’da Egemen Atış’a önemli görev

Türkiye’nin lastik pazarı lideri Brisa’da Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Egemen Atış, Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine terfi etti.

Brisa’da Egemen Atış’a önemli görev

Brisa’da satış, pazarlama, risk yönetimi, iş geliştirme, ticari ürünler gibi fonksiyonlarda 14 yıldır önemli sorumluluklar üstlenen Atış, yeni görevinde Genel Müdür Yiğit Gürçay’a bağlı olarak çalışacak.

EGEMEN ATIŞ KİMDİR?

1977 yılında doğan ve lisans eğitimini ODTÜ Makina Mühendisliği’nde tamamlayan Egemen Atış, ardından Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme üzerine yüksek lisans yaptı. 2002 yılından bu yana Brisa bünyesinde Risk Yönetim Müdürü, Ürün Müdürü ve Ürün Yönetim Direktörü gibi çeşitli görevlerde bulunan Atış, 2012 yılından bu yana Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

Schmitz Cargobull AG ve GT Trailers uzmanlıklarını birleştirdi
Prometeon ve Gökbora kilometre başına maliyet anlaşması imzaladı
Aras Kargo’da üst düzey lider atamaları
Ekol ve Türk Henkel’in sürdürülebilir tesisine uluslararası ödül
Tofaş yönetiminde istifalar