Brexit’in Lojistik Süreçlere Etkisi Konuşulacak

Mars Logistics, 8 Aralık Salı günü saat 14:00’te Brexit’in Lojistik Süreçlere Etkisi başlıklı bir Webinar düzenleyecek.

1 Ocak itibariyle yürürlüğe girecek olan Brexit süreci ile ilgili merak edilen soruların yanıt bulacağı online seminer herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak https://marslogisticswebinar.com/ adresinden izlenebilecek.

Mars Logistics İcra Kurulu Üyesi Özlem Pehlivanoğlu moderatörlüğünde gerçekleşecek Webinarın konuşmacıları Obdan Sistem Gümrük Müşavirliği Kurucu Ortağı Arkın Obdan, Avcı Gümrük Müşavirliği CEO’su Kemal Avcı ve Mars Logistics İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Şekli olacak.

Alanında uzman isimlerin Brexit sürecini ve sürecin lojistik sektörüne olan etkilerini anlatacağı seminerde izleyicilerin sorularına da yer verilecek.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Lojistik Haberleri

Amazon, otonom teslimat robotları geliştiren Rivr'ı satın aldı
Türk lojistikçi, alternatif rotalar yaratıyor
Nakliyeciler “taşımak mı; yatmak mı daha karlı”yı tartışıyor
Savaş, Türkiye üzerinden transit taşımaya doping oldu
Arifiye Reysaş deposunda yangın