Boğaz gemi geçişlerine kapatıldı, Şehir Hatları iptal

İstanbul'da gece boyunca sis etkili oldu. İstanbul Boğazı yoğun sis sebebiyle gemi geçişlerine iki yönlü olarak kapatıldı. Ayrıca yoğun sis sebebiyle tüm şehir vapur hatları seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

İstanbul'da dün akşam saatlerinden itibaren sis görülmeye başlandı. İlerleyen saatlerde sis etkisini iyice artırdı. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri siste neredeyse kayboldu. İstanbul Boğazı yoğun sis sebebiyle gemi geçişlerini çift yönlü olarak kapatıldı.

İstanbul'da şehir hatları seferleri iptal

İstanbul'da etkisini gösteren yoğun sis sebebiyle tüm şehir vapur hatları seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada, "Yoğun sis nedeniyle; Adalar Hattı ve Haliç Hattı haricinde tüm seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)'dan ise iptal sefer açıklaması yapılmadı.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Deniz Ticareti Haberleri

Deniz filosunda arz fazlası alarmı!
Arkas Line, Rusya’ya artık St. Petersburg üzerinden ulaşıyor
Konteyner navlunu uçtu: Çinli şirketlerin yüzü güldü
200 bin DWT'lik gemiler yanaşabilecek; kapasite 2.3 milyon TEU
Hicri Ercili, Petrol Ofisi'nin tankeri WOLF 4’ü denize indirdi