Ares Logistics, Mengerler’den 20 adet Actros çekici aldı

Ares Logistics, 20 adet Mercedes Actros çekici yatırımı gerçekleştirdi. Ares Logistics bu yatırım ile ihracat ve ithalat seferlerini artırmayı hedefliyor.

Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri arasında entegre lojistik hizmetler sunan Ares Logistics, Mercedes-Benz’in İstanbul Yetkili Satıcısı Mengerler’den 20 adet Actros çekici satın aldı.

“YATIRIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı, yatırımla ilgili açıklama gerçekleştirdi. Kırıcı, “Artan iş hacmimiz doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Filolarımızı da bu yatırımlarımız doğrultusunda yeniliyoruz. Araç yatırımlarımıza da devam etmeyi planlıyoruz. Kısa süre içerisinde yeni bir ekipman yatırımı gerçekleştireceğiz. Sürücü arkadaşlarımız ve çözüm ortaklarımız için en iyi markalarla ve modellerle çalışmayı tercih ediyoruz. Yeni araçlarla ihracat ve ithalat seferlerini daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.

LOJİPORT

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Teslimat Haberleri

Ford Trucks’tan Mars Logistics’e 158 yeni F-Max teslimatı
Tırsan’dan Ares Logistics’e 185 tren yüklemeli treyler
YDS Group’un filo yenileme tercihi yine MAN oldu
Özlem Cizre Nuh’a 5 Adet Mercedes-Benz Travego ve Tourismo Teslimatı
Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne 105 adet Volkswagen Crafter teslimatı