Ar-Gü'nün yük hedefi 1.5 milyon ton

Ar-Gü, geçtiğimiz ay Tülomsaş?a verdiği 100 adet Sg tip vagon siparişlerini teslim almaya başladıktan sonra, değişik tiplerde 620 vagondan oluşan filosuyla,...

Ar-Gü, geçtiğimiz ay Tülomsaş?a verdiği 100 adet Sg tip vagon siparişlerini teslim almaya başladıktan sonra, değişik tiplerde 620 vagondan oluşan filosuyla, taşıma kapasitesini de artıracak. Ar-Gü, bu yıl yeni hatlar da açmayı planlıyor. Demiryolunu diğer taşıma modları ile kombine ederek müşterilerine en ekonomik hizmeti sunan Ar-Gü, 2010 yılında ağırlıkla maden ve liman taşımaları yaparak 1 milyon brüt ton yük taşıdı.
Limanlar ile yurtiçindeki sanayi bölgeleri arasında konteynerle ihracat ve ithalat yükleri taşıyor. Dökme yük de taşıyan Ar-Gü, doğudaki maden ocaklarından demir ve krom cevherlerini
konteynere yükleyerek ihraç edilmesi için limanlara ulaştırıyor. Ayrıca limanlara gelen ithal kömürü de doğudaki çimento fabrikalarına taşıyor.
Ar-Gü, gelişmiş vagon filosu ve ekipmanları ile müşterilerine demiryolunu kara ve denizyolu ile entegre ederek daha ekonomik nakliye hizmeti sunuyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karayolu Haberleri

İstanbul ve Ankara'da büyük araçlara giriş yasağı başladı
DKV, otomatik geçiş kolaylığını Slovakya’ya da taşıdı
TIR kuyruğu, bu kez Türkiye-İran sınırına taşındı
İstanbul'da tüm karayollarında gişeler kalkacak
Ticari araç sürücülerinin yaş şartı bir yıl daha uzatıldı