Anadolu Isuzu’dan Kamyon ve Midibüste kampanya

30 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek “şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla kampanyası” kapsamında kamyon ve midibüsler %0.57 faiz desteği ile satışa sunuluyor.

Türkiye’nin en yaygın ticari araç satış ve servis ağına sahip otomotiv markası Anadolu Isuzu, ticari araç almak isteyen müşterilerine “Şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla” diyor. 30 Haziran’a kadar devam edecek kampanya kapsamında Isuzu kamyon modellerinde 200.000 TL’ye 24 ay vade %0.57 faiz fırsatı ile, midibüs modellerine 265.000 TL’ye 36 ay vade ve yine%0.57 faizle sahip olmak mümkün.

Kampanya kapsamında cazip fiyatlar ve ödeme koşulları Isuzu showroom’larında ve isuzu.com.tr adresinde müşterileriyle buluşuyor.

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-dernekler Haberleri

"Sürücüler savaş nedeniyle bölgeye gitmek istemiyor"
MAN Truck&Bus’tan Avrupa servis ağına 300 milyon Euro yatırım
TREDER’den, Depremzedelere 1 Milyon TL’lik Eğitim Desteği
TEMSA, Batman Belediyesi’ne 10 yeni araç teslim etti
2027 CILT Dünya Konferansı Türkiye’de Düzenlenecek