Akar, TIRSAN ile büyüyor

Filosunda 150 adet Tırsan bulunan Akar İç ve Dış Tic.Ltd. Şti yine Tırsan’ı tercih ederek filosuna 60 adet Tırsan SCS X+ Perdeli Maxima treyler kattı.

Türkiye’nin lider treyler üreticisi Tırsan, Kocaeli merkezli Akar İç ve Dış Tic.Ltd.’ne 60 adet Tırsan SCS X+ Perdeli Maxima satışı gerçekleştirdi. 2016 yılının son partisi olan 20 adet treylerler, 1 Aralık’ta Tırsan Adapazarı Fabrikasında yapılan teslimat töreni ile teslim edildi. Törene; Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Akar İç ve Dış Tic. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarısu, Gelecek Otomotiv Satış Müdürü Menderes Çetin, Satış Danışmanı Fatih Dikbaş ve Tırsan Bayi Satış Yöneticisi Ersin Şeker katıldı.

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Akar İç ve Dış Tic. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarısu, kuru yük taşımacılığı kapsamında; Azerbaycan, Türkmenistan ve İran’a lojistik hizmeti sunduklarının altını çizdi ve filolarına kattıkları araçlarla hizmetlerini genişleteceklerini söyledi. Filolarında 150 adet Tırsan markalı ürün bulunduğunu da belirten Sarısu, “Her zaman ilk tercihimiz Tırsan olmuştur. Bundan sonra da yatırımlarımıza Tırsan ile devam edeceğiz. Çünkü karayolu taşımacılığında sağladığımız verimlilik ve hizmet kalitesine Tırsan ürünleri büyük destek sağlıyor” dedi. 

LOJİPORT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teslimat Haberleri

Ford Trucks’tan Mars Logistics’e 158 yeni F-Max teslimatı
Tırsan’dan Ares Logistics’e 185 tren yüklemeli treyler
YDS Group’un filo yenileme tercihi yine MAN oldu
Özlem Cizre Nuh’a 5 Adet Mercedes-Benz Travego ve Tourismo Teslimatı
Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne 105 adet Volkswagen Crafter teslimatı