6 bin yeni taksi UKOME'den veto yedi

İstanbul'da 6 bin yeni taksi plakası teklifi UKOME tarafından kabul edilmedi. Teklif alt komisyona havale edildi ve bir sonraki UKOME toplantısında tekrar görüşülecek.

UKOME, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıkladığı yeni 5 bin taksi düzenlemesini görüşmek üzere bugün toplandı. Toplantından bir saat önce yeni taksi sayısıla ilgili teklif 6 bine çıkarıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Tarık Balyalı, toplantıda alınan kararı, sosyal medya hesabından paylaştı: 6 bin yeni taksi plakası teklifi UKOME tarafından kabul edilmedi. Teklif alt komisyona havale edildi ve bir dahaki UKOME toplantısında tekrar görüşülecek.

LOJİPORT

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yolcu Taşımacılığı Haberleri

Kâmil Koç, 100. yılını Türkiye'ye değer katan projelerle kutluyor
Yalnızca ticari tescilli "S" plakalı araçlar öğrenci servisi olabilecek
Pegasus, dünyanın en dakik 5 havayolu arasında
Modelsan, 5 yeni Mercedes Travego yatırımıyla Kâmil Koç filosuna güç kattı
Malatya Zafer Filosuna 20 Mercedes-Benz Travego katıldı