1 YAŞINDA 2 OLUYORUZ

LOJİPORT haber portali birinci yılını doldurdu. İlk yılında hiçbir tanıtım ve duyuru yapmadan 2 milyonu aşkın kişi tarafından ziyaret edildik. Bizi...

LOJİPORT haber portali birinci yılını doldurdu. İlk yılında hiçbir tanıtım ve duyuru yapmadan 2 milyonu aşkın kişi tarafından ziyaret edildik. Bizi aralarına alan ve hergün bir ‘tık’la ev ve işyerlerine misafir eden sadık okurlarımıza teşekkür ediyoruz.

Gördüğümüz bu ilgi, bizi cesaretlendirdi ve yeni bir adım atmamızı sağladı. Kasım ayıyla birlikte Türk denizcilik dünyasına yepyeni bir dergi armağan edeceğiz “lojiPORT.”

Hayır. Bir yazım yanlışı yok. Dergimizin adı lojiPORT. Çünkü, o bir liman ve ekipmanları dergisi. O nedenle PORT’u öne çıkardık. Denizlerin ulaşılamayacak kadar uçsuz bucaksız oluşunu göz önüne alarak iyi yüzebileceğimiz bir bölümünü seçmeyi uygun gördük. Dergimizde limanları ilgilendiren ne varsa bulabileceksiniz. Türk ve dünya limanlarını tanıtacağız... Kapasitelerini, ne tür yükler elleçlediklerini, hangi ekipmanlarla hizmet verdiklerini aktaracağız sizlere.

Kasım sayısında neler var?

lojiPORT’un ilk sayısı bundan sonra çıkarmayı hedeflediğimiz sayılar gibi bir başvuru kaynağı niteliğinde olacak. Çünkü, okunup atılan değil, saklanan bir yayın hazırladık. Onlarca Türk limanından haberler aktaracağız sizlere bu sayıda. Tabi ‘dünya limanlarında neler oluyor’un yanıtını da bulacaksınız.

Konunun ilgililerine gümrüğün nerede durması gerektiğini sorduk. İlginç tespitlerle karşılaşacaksınız. Yine Arpaş Yönetim Kurulu Başkanı Altan Köseoğlu’nun İstanbul trafiğini de rahatlatacak shuttle servis önerisini; Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas’ın Türk limancılığı ile ilgili görüşlerini; Prof. Dr. Necmettin Akten’in tespit ve makalesini ve daha ilginç bulacağınız birçok haber ve yazıyı okuyacaksınız lojiPORT’ta.

İlgi ve desteğiniz sürdükçe, lojistik dünyasına başka kardeşler de katma arzusundayız. Lütfen, bizi izlemeye devam ediniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diğer Haberler

Maxus Modellerinde Faizsiz 500 Bin TL Finansman Ayrıcalığı!
Polonya, her ay 50 Brezilyalı sürücüyü istihdam ediyor
Foton Tunland’de Haziran Ayına Özel, % 0 Faiz Ayrıcalığı
Tamer Turizm, filosuna 10 adet Mercedes-Benz Tourismo kattı
Arvato’nun 50 bin m²’lik tesisi Türkiye operasyonlarına doping olacak
DHL eCommerce Türkiye, 1 yılda 145 milyon gönderiyi yerine ulaştırdı
Raben'den Türkiye-Polonya otomotiv lojistik hattı
Almark Logistics, filo yatırımında yine Tırsan’ı seçti
TEMSA’dan Diana Travel’a 9 adet Safir Teslimatı
Alman Bakan, MAN Türkiye'yi ziyaret etti; eCoach'un direksiyonuna geçti