Sertrans Logistics'ten charter uçak çözümleri

Sertrans Logistics'ten charter uçak çözümleri

Sertrans Logistics, tarifeli uçuşların tercih edilmediği ya da direkt seferlerin olmadığı bölgelere taşıma yapmak isteyen müşterilerine charter uçaklarla çözüm getiriyor.

1998 yılından beri IATA (International Air Transport Association) ve FIATA (International Federation of Freight Forwarders Associations), 2001 yılından beri de WCA (World Cargo Alliance) üyesi olan Sertrans Logistics,  özel hava kargo taşımacılığıyla da müşterilerinin özel taleplerine çözüm geliştiriyor. Sertrans Logistics charter uçuşlarıyla ilgili bilgi veren Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, “Tarifeli uçuşların kapasite ve tarife sorunlarından dolayı tercih edilmediği, tarifeli uçuşların olmadığı ya da acil sevk edilmesi gereken yüklemelerde, charter uçuşlarımızla taşıma yapıyoruz. Kimi zaman yurt dışında enerji yatırımı yapan bir yerli şirket özel bir cihazın taşımasını isteyebiliyor. Bir inşaat firması için bazı inşaat malzemeleri ya da personel taşınması gerekebiliyor. Bir tekstil firması son kreasyonunu özel şekilde göndermek isteyebiliyor. Bazen de otomotiv sektörü dönemsel olarak charter uçuşlarımıza ihtiyaç duyabiliyor. Çözümlerimizle diğer alanlarda olduğu gibi özel hava kargo taşımacılığında da iddialıyız” dedi. 

50 farklı tip ve kapasitede uçaklar kullanılıyor

Charter uçak hizmetinin profesyonel bilgi birikimi gerektiren ve çok titizlikle yürütülmesi gereken bir taşımacılık modeli olduğuna dikkat çeken Keleş, “Yaklaşık 50 farklı tip ve kapasitedeki uçaklarla farklı sektörlerden şirketlerin taşımacılık ihtiyaçlarını en kolay ve hızlı biçimde karşılıyoruz” şeklinde konuştu. Keleş şöyle devam etti: “Sahip olduğumuz yüksek teknik bilgi ve 28 yıllık tecrübemizle, dünyanın bir köşesinden diğerine hava kargo taşımacılığı imkanı sunabiliyoruz. Bu da hem Türk firmalarının yurt dışında yatırım yapma kabiliyetlerine destek vermemizi sağlıyor hem de Sertrans Logistics’in dünya markası olma yolunda gelişimine destek veriyor. Önümüzdeki dönemde proje işlerinde de yer almayı hedefliyoruz. Tabii ki büyüme hedeflerimizin ve profesyonel kadromuzun ‘know how’ı ile bu başarı gerçekleşiyor”

sertrans-charter-ucuslar.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.