Selden bozulan yollar için 8 milyon lira ayrıldı

Selden bozulan yollar için 8 milyon lira ayrıldı

AK Parti Boyabat İlçe Teşkilatı tarafından partililere verilen iftar yemeğine katılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili...

AK Parti Boyabat İlçe Teşkilatı tarafından partililere verilen iftar yemeğine katılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Temmuz ayı içerisinde Sinop ve ilçelerinde meydana gelen sel felaketi dolayısıyla bozulan yolların onarımı için 8 milyon lira ödeneğin ayrıldığını söyledi. Yolların onarılması için çalışmaların en kısa sürede başlayacağını belirten Ersoy; Durağan, Ayancık, Gerze ve Türkeli ilçelerindeki yolların en kısa sürede bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Yaşanan sel felaketinden dolayı birçok vatandaşın mağdur olduğuna dikkat çeken Ersoy, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesinin bazı yasal işlemlerle mümkün olabileceğini söyledi. Bu noktada tarım sigortasının önemine de değinen Ersoy, "Tarım sigortası, çiftçiler için çok önemli. Sigorta yapanların zararları karşılanıyor ancak, sigorta yaptırmayanlar için özel Bakanlar Kurulu Kararı'nın çıkması gerekiyor." dedi.

LOJİPORT 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.