Schmitz CargoBull’dan tekzip

Schmitz CargoBull’dan tekzip

Schmitz Cargobull Türkiye, TEMA Vakfı ile işbirliği ile bir hatıra ormanı kampanyası başlattığını açıklamıştı. Konuyla ilgili olarak şirket tarafından bir düzeltme yazısı gönderildi.

Schmitz CargoBull’dan sitemize gönderilen metinde şu bilgilere yer verildi:

Değerli Basın Mensupları, 

Tarafınızla paylaşılan ekli Basın Bülteni’nde şirketimiz Schmitz Cargobull’un, müşterileri adına çalışanlarıyla beraber TEMA Vakfı işbirliği ile bir hatıra ormanı oluşturma kampanyası başlattığını belirtilmiş idi.  Ancak hatıra ormanı oluşturulmasına ilişkin olarak henüz taraflar arasında imzalanmış bir bağış sözleşmesi olmamasına rağmen, planlanan hatıra ormanı projesinden duyduğumuz heyecan sebebiyle şirketimizden kaynaklı bir planlama hatası yapılmış ve TEMA Vakfının onayı ve/veya izni olmaksızın ilgili basın bülteninde TEMA Vakfının adı geçirilmiştir.

Şirketimiz tarafından hiçbir kötü niyet barındırılmadan yapılmış bu planlama hatası ile ilgili olarak, TEMA Vakfı yetkililerine, bu arzu edilmeyen durum özürlerimizle izah edilmiş olup, ayrıca bu tekzip metnin basın organları ile paylaşılması zorunluluğu hasıl olmuştur. Oluşturulması planlanan hatıra ormanı projemiz ile ilgili olarak herhangi bir kurum ile kesinleşmiş bir iş birliği olması durumunda kamuoyuna sunulacağını bildiririz.

Saygılarımızla,

Schmitz Cargobull Türkiye

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.