Schmitz Cargobull’dan “En İyi Marka” kategorisinde çifte zafer

Schmitz Cargobull’dan “En İyi Marka” kategorisinde çifte zafer

Avrupa'nın lider treyler üreticilerinden Schmitz CargoBull, Image Awards etkinliğinde çifte zafer yaşadı. Firma, hem frigorifik kasalı hem de tenteli yarı römork kategorilerinde “En İyi Marka” ödülünü kazandı.

“Fernfahrer”, “lastauto omnibus” ve “trans aktuell” ticari yayınlarının yaklaşık 7.700 okuyucusu treyler üreticileri kategorisinde aynı markada görüş birliğine vardı. Schmitz Cargobull, hem frigorifik kasalı hem de tenteli yarı römork kategorilerinde “En İyi Marka” ödülünü kazandı.

Törende söz alan Schmitz Cargobull AG Yönetim Kurulu Başkanı Andreas Schmitz, “Ödülü her iki kategoride de kazanmak olağanüstü bir sonuç ve bizi gururlandırıyor. Müşterilerimize bize duydukları güven için teşekkür ediyor ve bunu güvenilir ve yenilikçi ürün ve hizmet portföyümüz üzerinde çalışmaya devam etmek için açık bir sinyal olarak görüyoruz. Ödüller ayrıca, araştırma ve geliştirmeden üretim ve satışa kadar çalışanlarımızın özverisini de takdir etmektedir” diye konuştu.

image-awards-schmitz-cargobull.jpgSchmitz Cargobull'un kurum içi geliştirme ekibi de, önceki yıllardaki başarısını tekrarlayarak Soğutma Üniteleri kategorisinde ikinci sırada yer aldı. “Schmitz Cargobull S.CU nakliye soğutma ünitesi, halihazırda 15 bin adedin üzerinde satmış olan piyasadaki en iyi performans gösteren soğutma ünitelerinden biri olarak öne çıkıyor. Akıllı kontrol sistemi ve veri kaydı, web tabanlı izleme sistemi ve benzersiz proaktif hizmet yönetimi ile birlikte, güvenilir sıcaklık kontrollü taşıma sağlayabiliyor.

Okuyucular ayrıca Schmitz Cargobull'u damper kategorisinde üst sıralara taşırken, Grup bir kez daha ikinciliğini korudu.

LOJİPORT - ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.