Scanıa’nın yeni CEO’su Lundstedt

Scanıa’nın yeni CEO’su Lundstedt

Scania Yönetim Kurulu, Martin Lundstedt’i İcra Kurulu Başkanı olarak atadı. Türk basını tarafından da yakından tanınan Lundstedt, yeni görevine 1 Eylül...

Scania Yönetim Kurulu, Martin Lundstedt’i İcra Kurulu Başkanı olarak atadı. Türk basını tarafından da yakından tanınan Lundstedt, yeni görevine 1 Eylül 2012 tarihi itibarıyla başlayacak.

Endüstri Mühendisliği ve Yönetim alanında Yüksek Lisans eğitimi alan Lundstedt, 1992 yılında çalışma hayatına başladığı Scania’da Fransa Endüstriyel Operasyonlar Başkanlığı, Ağır Vasıta kıdemli Başkan Yardımcılığı gibi birçok üst yönetim pozisyonunda görev aldı. Lundstedt yeni görevine Eylül 2012’de başlayacak.

Martin Lundstedt’ten boşalan Satış ve Pazarlama İcra Kurulu Başkan Vekili pozisyonuna Henrik Henriksson atandı, 1970 doğumlu olan Henriksson Yönetim Kurulu’nun yeni üyesi oldu. Scania Yönetim Kurulu’nda Finans Direktörü Jan Ytterberg, Satış ve Servis Başkanı Christian Levin mevcut görevlerine devam edecekler. Mevcut görevi Ar-Ge ve Satınalma Başkanı olan Per Hallberg ise Üretim ve Lojistik Başkanı olacak.

BUS TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.