Scania'nın sürücü eğitimi yakıt tasarrufu getiriyor

Scania'nın sürücü eğitimi yakıt tasarrufu getiriyor

Scania’nın sunduğu ‘Sürücü Eğitimi ve Koçluğu’ uygulaması nakliye kuruluşlarının yüzde 8 yakıt tasarrufu etmelerini sağlarken; araçların emisyon salınımının azaltmasına yardımcı oluyor.

Otonom araçların hızla gelişmesine rağmen özellikle nakliye şirketlerinin başarısında önemli bir rol oynayan sürücüler, taşımacılık endüstrisinin karlılığı ve uzun yıllar boyunca sürdürülebilirlik arayışı için büyük etkiye sahip. En deneyimli sürücünün bile sürüş davranışlarını iyileştirmek, yakıt tasarrufu yapmak ve emisyon salımını azaltabilmek için hala gelişmeye açık olduğunun bilincinde olan Scania, sürekli koçluğun önemine vurgu yapıyor.

Scania'nın Sürücü Eğitimi ve Koçluğu ile yüzde 8’e kadar yakıt tasarrufu sağlamanın yanında CO2 emisyonları da yüzde 20 oranında azaltılabiliyor. Bu bire bir koçluk sistemi ile birlikte sürücülerin güvenliği ve konforu artarken araçların yakıt tüketimi ve salgıladığı emisyon oranı azalıyor.

Günümüzde birçok nakliye şirketi emisyonların nasıl azaltılacağı ve daha sürdürülebilir olacağı konusunda arayış içindeyken,  Scania’nın sunmuş olduğu Sürücü Eğitimi ve Koçluğu, bu arayışın giderilmesine büyük katkı sağlıyor.

scania-surucu-egitimi2.jpeg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.