Scania’nın “En İyi Teknisyen Takımı”yarışması başladı

Scania’nın “En İyi Teknisyen Takımı”yarışması başladı

Scania tarafından uluslararası çapta düzenlenen ve en iyi teknisyen takımının seçildiği TOP TEAM 2012-2013 yarışması Türkiye elemeleri başladı. Türkiye...

Scania tarafından uluslararası çapta düzenlenen ve en iyi teknisyen takımının seçildiği TOP TEAM 2012-2013 yarışması Türkiye elemeleri başladı. Türkiye elemelerinin ardından bölgesel yarı finalde de başarılı olan ekip İsveç’te yapılacak finalde 50 Bin Euro’luk ödülün sahibi olmak için yarışacak.

1989 yılında İsveç’de başlayan ve daha sonra global çapta gerçekleştirilen, Scania teknisyen takımlarının en iyisinin belirlendiği “TOP TEAM 2012-2013” yarışmasının Türkiye elemeleri başladı. Türkiye genelinde faaliyet gösteren 21 Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Servisinin katılacağı 50 bin Euro ödüllü “Top Team 2012-2013” elemelerini kazanan ekip İsveç’te yapılacak dünya finalinde yarışma şansı bulacak.

Top Team elemelerinin Türkiye ayağı toplam 3 etaptan oluşuyor. Yarışmada 50 sorudan oluşan ilk ve ikinci soru setini cevaplayan ekipler arasından en yüksek puanı alan 5 ekip Türkiye finaline katılmaya hak kazanacak. Kasım ayının sonunda Türkiye finalinde yarışacak 5 finalist ekip arasından birinci olacak takım bölgesel yarı finalde Türkiye’yi temsil edecek. 2013 yılının Nisan ve Mayıs aylarında bölgesel ekiplerin katılacağı yarışmanın ardından birinci olacak ülkeler 2013 yılının Kasım ayında İsveç’te düzenlenecek organizasyonda dünya şampiyonu olmak için kıyasıya bir mücedelenin içinde olacaklar.

BUS&TRUCK

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.