Scania’dan Ücretsiz 5 Bakım

Scania’dan Ücretsiz 5 Bakım

Scania, satış sonrası servis hizmetlerinde sunduğu birbirinden avantajlı servis ve bakım paketleri ile müşterilerine sürdürülebilir taşımacılık ve rekabet üstünlüğü sağlıyor.

Yeni Scania araçları ve halen firma bünyesinde hizmet veren mevcut Scania araçlarını kapsayan farklı alternatiflerdeki servis ve bakım paketleri, Scania aracının performansını ilk günkü gibi korumayı amaçlıyor.

Yeni araçlar için Scania Plus, Scania Profesyonel, Scania Profesyonel Ekstra, Scania Premi­um ve Scania Premium Ekstra servis paketlerinde, uzman servis personeli, orijinal yedek parça ve Scania Oil kullanımı sayesinde serviste kalma süreleri kısalırken, işletme maliyetlerinde de tasarruf sağlıyor.

Bakım paketleri için ekstra ücret ödenmiyor

Scania araç alındığı anda herhangi ekstra bir ücret ödenmeden aktif hale gelen Scania Plus servis paketinde 4 yıl süreli ilk 5 adet bakımı Scania Yetkili Servislerinde ücretsiz olarak yaptırılabiliyor. Ayrıca ilk 1 yıl boyunca da araç garantisinden faydalanma imkânı sağlanıyor.

Araç bakım kapsamını genişletmek isteyenler müşteriler için Profesyonel ve Premium Paket olarak 2 farklı servis paketi alternatifi daha sunuluyor.

Scania Profesyonel paketinde Scania Plus Paketi’ne ek olarak maksimum 2 yıl boyunca motor, şanzıman ve yürüyen aksam parçalarında ek bir bedel ödemeden olası onarımların yapılması güvence altına alınmış oluyor. Scania Profesyonel Ekstra paketinde ise bu hizmet maksimum 3 yıla uzuyor. Arıza, Profesyonel Paket kapsamındaysa yurtdışı ve yurtiçi yol yardım hizmeti de ücretsiz olarak sunuluyor.

Scania Premium paketi 4 yıl süreli 5 adet periyodik bakım, 1 yıl tam garanti, artı 2 yıl Motor, şanzıman, yürüyen aksam onarımı ve diğer mekanik aksam onarımını kapsıyor. Scania Premium Ekstra’da ise Motor, şanzıman, yürüyen aksam onarımı ve diğer mekanik aksam onarımı 3 yıla kadar uzuyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.