Scania'dan seri teslimatlar

Scania'dan seri teslimatlar

Scania, yılın son ayında da müşterilerinin tercihi olmaya devam etti. Son olarak, Bursa Koçaslan, Ankara Çalışkan Otomotiv ve y Flash Nakil Vasıtaları...

Scania, yılın son ayında da müşterilerinin tercihi olmaya devam etti. Son olarak, Bursa Koçaslan, Ankara Çalışkan Otomotiv ve y Flash Nakil Vasıtaları tarafından satışı gerçekleştirilen toplam 17 adet Scania aracın teslimatı yapıldı. Scania’yı tercih ederek filolarını güçlendiren Denizer Gıda Maddeleri 1 adet R500 LA 4x2 MNA, Petus Taşımacılık 4 adet R 420 CA 4X2 HNA, Detay Dış Ticaret 8 adet P 380 CB 8X4 EHZ, Erkal Nakliyat 3 adet G420 CA 4X2 HN ve Has İnşaat 1 adet G420 CA 4X2’yi törenlerle teslim aldılar.

 

Detay Dış Ticaret: Zorlu Cezayir şartlarını Scania ile aşacağız

 

Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Ankara Çalışkan Otomotiv, Petus Taşımacılığa 4 adet R 420 CA 4X2 HNA çekici teslim etti. 1994 yılında Ankara’da kurulan Detay Dış Ticaret, bünyelerinde faaliyet gösteren Aslan Yapı için Çalışkan Otomotiv’den 8 adet P 380 CB 8X4 EHZ aldı. Aslan Yapı’nın Cezayir’de sürdürdüğü hukuk fakültesi ve toplu konut inşaatlarında kullanılacağı belirtilen araçlar, Ankara Çalışkan Otomotiv tesislerinde teslim edildi. Detay Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aslan, araçları teslim alırken, “Bu araçlar ilk etapta Cezayir’de kullanılacak. Oradaki işleri tamamladıktan sonra Türkiye’ye getireceğimiz için alımı burada yaptık. Scania Cezayir’deki zorlu çalışma şartlarında en büyük yardımcımız olacak” dedi.

Petus Taşımacılık: Scania, tüm ihtiyaçlarımızı yanıtlıyor

 

Türkiye’nin her bölgesine akaryakıt taşımacılığı gerçekleştiren Petus Taşımacılık 2006 yılında kuruldu. Kırıkkale ve Ankara’da şubeleri bulunan firmanın merkezi İstanbul’da bulunuyor. Petus Taşımacılık Ankara Çalışkan Otomotiv’den aldıkları 4 adet R 420 CA 4X2 HNA çekici ile filolarındaki Scania sayısını 20’ye çıkarttılar. Petus Taşımacılığa ait akaryakıt istasyonunda gerçekleştirilen teslimata Petus Kurucu Başkanı Cemal Uslu, Çalışkan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğurlu ve Çalışkan Otomotiv’den Bülent Gürbüz katıldı. Petus Başkanı Cemal Uslu yaptığı açıklamada “Akaryakıt taşımacılığında en önemli şey güvenliktir. Taşıdığınız araç tüm ihtiyaçlara cevap vermelidir.  Faaliyete başlamamızın üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen Scania, her türlü ihtiyacımıza cevap verdi. Kısa zaman da tüm filomuzu Scania’ya çevirip büyümeyi düşünüyoruz” dedi.

Denizer Gıda Maddeleri: Başka marka telaffuz dahi etmedik

2003 yılından bu yana Scania Yetkili Satıcı ve Servis hizmeti veren Koçaslan Otomotiv tarafından Denizer Gıda’ya 1 adet R500 LA 4X2 MNA çekici satıldı. 1986 yılında kurulan, Beşiktaş’taki merkezlerinin dışında Kumkapı ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Denizer Gıda, kuru gıda, yaş gıda, balık, sebze, meyve, elektronik eşya taşımacılığı yapıyor. 36 personel ve 15 araçlık filoya sahip firma başta Almanya, Fransa, İngiltere ve Hollanda olmak üzere Avrupa ülkelerine taşımacılık yapıyor.

Denizer Gıda Maddeleri Yönetim Kurulu Başkanı Turan Denizer Doğuş Otomotiv Gebze tesislerinde gerçekleştirilen teslim töreninde “Özellikle yaş sebze ve meyve taşımacılığında zamana karşı yarışıyoruz. Bu esna da araçların dayanıklılığı ve güvenilirliği çok önem kazanıyor. Filomuzun yarısı zaten Scania araçlarından oluşuyor. Bildiğimiz tanıdığımız bir marka olduğu için yeni araç alımına karar verdiğimizde başka bir marka telaffuz bile etmeden Scania aldık.” dedi.

 

Erkal Uluslararası Nakliyat: Seçimimizde konfor  da önemliydi

Açılışının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen, art arda gerçekleştirdiği teslimatlar ile dikkat çeken Flash Nakil Vasıtaları, Erkal Nakil Vasıtaları’na 4 adet G420 CA 4X2 HNA araç teslim etti.

Merkezi Florya’da bulunan, 1997 yılından bu yana taşımacılık hizmeti veren Erkal Uluslararası Nakliyat’ın Trabzon’da da şubesi bulunuyor. Uluslar arası kuru gıda, kuru yük taşımacılığı yapan firmanın filosunda 20 araç bulunuyor. Flash Otomotiv tesislerinde düzenlenen törenle 3 adet G420 CA 4X2 HNA alan Erkal Uluslararası Nakliyat başta

Yunanistan, İtalya, Azerbeycan ve Gürcistan olmak üzere uluslar arası taşımacılık yapıyor.

Erkal Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yıldızbaş, “Uluslararası taşımacılık yaptığımız için araçların performanslarının yanı sıra konforlarına da önem veriyoruz. Sürücü arkadaşlarımız evlerinden çok araçların içerisinde vakit geçiriyorlar. O yüzden onların rahatını düşünüyoruz. Scania, firmamız açısından düşük işletme giderleri, sürücülerimiz tarafından da konforları nedeniyle tercih ediliyor” dedi.

Has İnşaat: Scania’dan başka markayla çalışmayı düşünmüyoruz

13 araçlık filosunda 3 adet Scania bulunan Mardin Merkezli Has İnşaat, Flash Nakil Vasıtaları’ndan 1 adet Scania G 420 CA 4X2 HNA satın aldı. Türkiye’nin her bölgesine demir ve inşaat malzemeleri taşımacılığı gerçekleştiren Has İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Bozkurt, “Filomuzda son kattığımız marka Scania idi. Aldığımız üstün performans bundan sonraki tüm alımlarımızda etkili oldu. Sahip olduğu teknoloji ve kalitesi nedeniyle bundan böyle Scania’dan başka bir marka ile çalışmayı düşünmüyoruz” dedi. Has İnşaat’a yeni aracı Flash Nakil Vasıtaları tesislerinde teslim edilirken Flash Nakil Vasıtaları Yönetim Kurulu Başkanı Burhanettin Gedikbaşı “Has İnşaat demir ve inşaat malzemesi gibi, taşınması zor ağır yüklerin nakliyesini gerçekleştiriyor. Böyle zorlu görev için Scania’yı seçmesi bizi de çok mutlu etti” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.