Scania Top Team'de Türkiye'yi Gebze Ağır Vasıta temsil edecek

Scania Top Team'de Türkiye'yi Gebze Ağır Vasıta temsil edecek

Scania'nın geleneksel olarak sürdürdüğü ancak küresel salgın nedeniyle ara verilen teknik servis çalışanlarının bilgi ve becerilerini sergilediği Scania Top Team Türkiye elemeleri Kayseri Özaltın tesislerinde gerçekleştirildi.

Top Team 2022’de 16 takım arasından finale kalan Ankara Çalışkan, Konya Ağır Vasıta, Gebze, Tuzla ve Samsun Erçal Scania yetkili servislerinden gelen teknisyenler yarıştı.

onur-yerasar-fatih-alan.jpgDoğuş Otomotiv Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Onur Yereşer ve Doğuş Otomotiv Teknik Yöneticisi Fatih Alan yarışmayla ilgili şu bilgileri verdi:

“5 farklı bölgeden gelen teknisyenler bilgi ve becerilerini ortaya koyarak araçtaki 4 farklı istasyondaki 4 farklı arızayı en kısa sürede ve en doğru şekilde onararak “en iyi” olmak adına yarıştılar. Kazanan takım, 7-9 Ekim tarihlerinde Slovakya’nın Bratislava kentinde düzenlenecek olan global yarışmada Scania Türkiye’yi temsil edecek. Her ekip 5 kişiden oluşuyor, toplam 10-12 pazardan gelen ekipler birincilik için yarıştı. Format, tüm dünyada aynı şekilde uygulanıyor. 5 farklı alanda uzman 5 teknisyen yaratılan arızayı 20 dakikalık süre içinde doğru şekilde bulup çözmek zorunda. Yarışmayı kazanan ekip 50 bin Euro’luk ödülün de sahibi olacak. İkinci 30, üçüncü de 20 bin Euro alacak.

scania-top-team-2022-birincisi-gebze.jpg

SCANIA TÜRKİYE TOP TEAM 2022 ŞAMPİYONU GEBZE AĞIR VASITA

scania-top-team-2022-ikincisi-tuzla.jpg

SCANIA TÜRKİYE TOP TEAM 2022 İKİNCİSİ TUZLA AĞIR VASITA

scania-top-team-2022-ucuncusu-konya-agir-vasita.jpg

SCANIA TÜRKİYE TOP TEAM 2022 ÜÇÜNCÜSÜ KONYA AĞIR VASITA

scania-top-team-2022-dorduncusu-ankara-caliskan.jpg

SCANIA TÜRKİYE TOP TEAM 2022 DÖRDÜNCÜSÜ ANKARA ÇALIŞKAN

scania-top-team-2022-besincisi-samsun-ercal.jpg

SCANIA TÜRKİYE TOP TEAM 2022 BEŞİNCİSİ SAMSUN ERÇAL

scania-top-team-2022-4.jpg

SOLDAN SAĞA: SCANIA PAZARLAMA MÜDÜRÜ LEVENT CAN ÖZOKUTUCU, ÖZALTIN KAYSERİ TESİSİ KURUCUSU VE SAHİBİ FARUK ÖZALTIN, SCANIA SATIŞ SONRASI HİZMETLER YÖNETİCİSİ ONUR YEREŞER VE DOĞUŞ OTOMOTİV SCANİA 2. EL VE BAKIM KONTRATLARI MÜDÜRÜ ADNAN YÜCEL. faruk-ozaltin-onur-yerasar.jpg

SCANIA SATIŞ SONRASI HİZMETLER YÖNETİCİSİ ONUR YEREŞER, KAYSERİ ÖZALTIN TESİSLERİ KURUCUSU FARUK ÖZALTIN'A BİR PLAKET TAKDİM ETTİ.

scania-top-team-2022-15.jpg

scania-top-team-2022-14.jpg

scania-top-team-2022-13.jpg

LOJİPORT - KAYSERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.