Scania Top Team yarişması'nda Türkiye birincisi belli oldu

Scania Top Team yarişması'nda Türkiye birincisi belli oldu

Scania'nın 1989 yılından bu yana gerçekleştirdiği Top Team yarışmasının Türkiye elemeleri sonucunda birinci olan ekip belli oldu. İlk etapta 21 Doğuş...

Scania'nın 1989 yılından bu yana gerçekleştirdiği Top Team yarışmasının Türkiye elemeleri sonucunda birinci olan ekip belli oldu. İlk etapta 21 Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Servisinin katıldığı yarışma sonucunda finale kalan 5 ekip arasından Doğuş Otomotiv Gebze Servis takımı birinciliği alarak Türkiye’yi Almanya’daki bölgesel finallarde temsil etme hakkını kazandı. Doğuş Otomotiv Gebze Servis Takımı Bosphorus Stars, Avrupa ülkelerinin yarışacağı bölgesel finallerde ilk iki takım arasında yer alırsa İsveç’te yapılacak büyük finalde Türkiye adına yarışacak. Çeşitli ülkelerden takımların yarışacağı bölgesel finaller sonucunda büyük finale katılmaya hak kazanacak 10 takım, İsveç’te global çapta 13 senedir düzenlenen ve en iyi teknisyenlerin seçildiği yarışma sonunda Dünya Şampiyonu ünvanını alacak ve  50 Bin Euro’luk ödülün de sahibi olacak.

Büyük bir çekişmeye sahne olan Türkiye finali yarışında tüm ekipler birinciliğe uzanmak için ter döktü. 5 istasyonda düzenlenen yarışmada 1‘nci istasyonda teorik bilgilerin sorgulandığı, diğer 4 istasyonda ise arızalı araçlar, özel alet kullanımı gibi pratik etaplar yer aldı. 50’şer puan sisteminin uygulandığı bu etaplar sonunda sıralama şöyle oluştu:

1. Doğuş Otomotiv Gebze Servis Takımı/Kocaeli - Bosphorus Stars

2. Başaran Otomotiv Takımı/Antalya - Aspendos

3. Ankara Ağır Vasıta Takımı/İzmir - Ege İncisi

Türkiye Finali sonunda birinci olan Doğuş Otomotiv Gebze Servis Bosphorus Stars ekibi, bölgesel finallerden gelen 10 ülkenin şampiyonlarının katılımıyla Kasım 2013’te  İsveç’te düzenlenecek yarışmaya katılma hakkını da elde etti. Dereceye giren ekiplere ödülleri Doğuş Otomotiv Scania, Krone, Meiller Genel Müdürü İlhami Eksin tarafından verildi. Eksin yaptığı açıklamada “Scania Top Team Türkiye finalistlerinin her biri birbirinden başarılı ekiplerden oluşmaktadır. Dünya çapında yapılacak organizasyonda, Türkiye’yi temsil edecek olan Doğuş Otomotiv Gebze Servis ekibinin başarılarının devamını diliyorum. Scania Top Team yarışması, satış sonrası hizmetlerde kendimizi sürekli geliştirmek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak adına büyük önem taşımaktadır.” diyerek yarışmanın önemini vurguladı.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.