Scania servisleri 'Eski Dostları' unutmuyor

Scania servisleri 'Eski Dostları' unutmuyor

Scania, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 5 yaş ve üzeri Scania araç sahiplerine servis kampanyası düzenledi. Türkiye...

Scania, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, 5 yaş ve üzeri Scania araç sahiplerine servis kampanyası düzenledi. Türkiye geneline yayılmış tüm Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Servislerinde geçerli olacak kampanya kapsamında, 5 yaş ve üzeri araçlarda işçilik ve Scania yedek parçada araç yaşının 4 katı kadar indirim gerçekleştiriliyor. 8 yaş ve üzeri araçlar için ise indirim oranı yüzde 32.

Kampanya hakkında bilgi veren Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Özkan Muti, kampanyanın 15 Ağustos’a kadar süreceğini belirterek “5 yaşın üzerinde yaklaşık 10 bin aracımız yollarda taşımacılık yapıyor. Düzenlemiş olduğumuz “Eski Dostlar Servis Kampanyası” ile amacımız bu araçların çevresel etkilerini minimuma indirirken, güvenlik unsurunun da en üst düzeye çıkarılmasıdır. Ayrıca servis bakımının araçların ikinci el değerindeki etkisi de kullanıcılara katma değer sağlıyor” dedi.

Servis hizmetlerinde, operasyonların kesintisiz devam etmesi amaçlarını her zaman ön planda tuttuklarını söyleyen Muti, sözlerine şöyle devam etti; “Öncelikli amacımız, araç bakımlarının Yetkili Servis noktalarında en kısa sürede tamamlanmasıdır. Bu amaçla yaygın servis ağı, Scania yedek parça bulunurluğu, teknik personelin bilgi ve tecrübeleri gibi konular ağır vasıta sektöründe önemli rol oynuyor. Scania’nın sektöre sunduğu son teknolojiye sahip araçları da göz önünde bulundurarak, servis eğitimlerimiz sürekli devam ediyor. Ekibimiz eğitimlerden geçirilerek Euro 5, SCR gibi güncel teknolojiler hakkında düzenli olarak bilgilendiriyor” dedi.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Scania, Türkiye genelindeki 21 servis noktası ile müşterilerine en kısa zamanda en doğru çözümleri sunmayı amaçlıyor.

BUSTRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum