Scania, Lojistik Zirvesi'nde CNG'li modelini tanıttı

Scania, Lojistik Zirvesi'nde CNG'li modelini tanıttı

Ankara Lojistik Zirvesi ve Fuarı 11-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Kahramankazan’da bulunan Ankara Lojistik Üssü’nde gerçekleşti. Scania, zirve kapsamında gerçekleşen fuarda CNG’li aracı R410 4x2 ve S500 4x2 çekici modellerini tanıttı.

Scania’nın Teknoloji ve İnovasyon Sponsoru olduğu Ankara Lojistik Zirvesi ve Fuarı 11-13 Ekim 2018 tarihleri arasında sektör temsilcilerinin katılımıyla Kahramankazan’da bulunan Ankara Lojistik Üssü’nde gerçekleşti. Scania, zirve kapsamında gerçekleşen fuarda CNG’li aracı R410 4x2 ve S500 4x2 çekici modellerini sergiledi.

Ağır ticari araç markalarının yanı sıra lojistik, üstyapı ve yan sanayi firmalarının da katılımı ile gerçekleşen ve açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Selim Dursun tarafından yapılan Ankara Lojistik Zirvesi eşzamanlı fuar ve konferans olarak gerçekleşti.

Teknoloji ve İnovasyon Sponsoru “Scania”

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, Ankara Lojistik Zirvesi’nin Teknoloji ve İnovasyon Sponsoru olduklarını hatırlatarak “Özellikle yeni nesil aracımızın Türkiye pazarına girmesiyle birlikte sektörde dijital dönüşümü gerçekleştiren ilk marka olduk.  Yapısı itibarıyla sektörde önemli konuma gelen Ankara Lojistik Üssü’nde gerçekleştirilen bu etkinlikte ele alınan en önemli konu dijital dönüşüm ve lojistik sektöründeki yeni fırsatlardı. Biz de aynı sektörde yer aldığımız paydaşlarımızla bir araya gelip hem dijital çözümlerimizi sunma hem de yeni nesil gazlı aracımızı sergileme şansı yakaladık. Scania bünyesinde geliştirdiğimiz; Scania’m Cepte, Scania’m Sapasağlam gibi uygulamalarımızı, müşterilerimizle ana iletişim kanalımız haline getirmeyi planlıyoruz. Bununla birlikte bağlantılı araçların verilerini kullandığımız Scania Entegre Sürüş Sistemleri’nde (SESS) müşterilerimizin verimliliklerini artıran, operasyonel maliyetlerini azaltan aksiyonlar alıyoruz. Bu konuda ilkleri gerçekleştirerek müşterilerimizden olumlu geri bildirimler alıyoruz.” dedi.

CNG’li Scania ilgi gördü

Scania’nın fuarda sergilediği CNG’li aracı R410 4x2 zirve ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü. Düzenlenen törende plaket alan Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, zirvede CNG’li R410 aracı da ziyaretçilerle buluşturduklarını belirterek “Yüzde 100 Doğalgazlı Scania, dizel motorlu araçlar gibi yüksek tork-düşük devir değerlerine sahip ve ağırlıklı olarak bölgesel dağıtım kamyonları, çöp kamyonları ve çekici olarak kullanılıyor. ADR sertifikası da bulunan Scania CNG’li araçlar, tehlikeli madde taşımacılığı yapan müşterilerimize de çözümler sunmaktadır. Sessizliğiyle özellikle çöp toplama gibi şehir içi operasyonlarda avantaj sağlayan CNG'li araçlar, dizele göre yaklaşık yüzde 25 daha tasarruflu yakıt maliyetleriyle öne çıkarken, yüzde 15 daha az salınımla da çevre dostu olduğunu kanıtlıyor. 852 litre CNG tankına sahip araçlar 500 kilometre menzile sahip” açıklamasında bulundu. 

plaket.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.