Scania inşaatta da çözüm ortağı

Scania inşaatta da çözüm ortağı

Antalyalı Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ ile Öz Nebioğulları Ticarette tercihlerini Scania ve Meiller’den yana kullanan...

Antalyalı Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ ile Öz Nebioğulları Ticarette tercihlerini Scania ve Meiller’den yana kullanan nakliyeciler arasında yer alıdı.

Scania ve Meiller’in Antalya yetkili satıcısı Başaran Otomotiv, Öz Nebioğulları Nakliyat’a 5 adet Scania G 420 CA 4X2 HSA damper çekicisi teslim etti. Teslimat töreninde bir konuşma yapan Öz Nebioğulları Nakliyat Genel Müdürü Erdal Çelik, Burdur merkezli olan firmalarının demir, çimento tuğla ve kömür taşımacılığı işini yıllardır başarıyla sürdürdüğünü söyleyerek “Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için araç filomuzda yenilemelere gidiyoruz. Piyasada artan rekabet koşulları ve petrol fiyatlarında meydana gelen yükselmeler nedeniyle filomuzu yenilerken tercihimizi Scania’dan yana kullandık. Önümüzdeki dönemde de Scania ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Antalya merkezli olarak faaliyetlerine devam eden ve bölgede inşaat taahhüt işleri yapan Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ’ye de 10 adet G 420 CA 4X2 HSA damper çekicisi ile 5 adet Meiller Alüminyum klasik tip damper teslimatı gerçekleştirildi. Teslimat töreninde bir konuşma yapan Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Tolga Şenyücel ise, 2010 yılının ağır ticari araç sektörü açısından gelişim ve değişimlerle dolu bir yıl olduğunu belirterek “Türkiye 16 ton üzeri ağır ticari araç pazarı, 2006 yılındaki tarihi 33.393 adetlik seviyesinin halen yüzde 24 altındadır. Bu pazar seviyesine ulaşılamamasının temel sebepleri; 2008 son çeyrekte başlayan ve 2009 sonuna kadar devam eden global krizin etkileri, Türkiye pazarında değişim gösteren taşıma uygulamaları ve uluslararası nakliye sektörünün filo yenileme ve büyütme yatırımı yapamamasıdır. Scania ithal pazarda en yakın rakibinden yüzde 40 daha fazla araç satma başarısı göstermiş, her 3 ithal araçtan birisi Scania markalı olmuştur. Scania, 2003 yılından bu yana ithal pazarda elinde tuttuğu 1.’lik konumunu 8 yıldır müşterilerimizin tercihleri doğrultusunda sürdürmeyi başarabilmiştir. Scania satış sonrası hizmetler alanında 70.000 araç girişi , yüzde 93  müşteri memnuniyet endeksi, yüzde 90 yedek parça bulunabilirliği , yurt sathında geniş 22 servis noktası, 24 adet acil yol yardım aracı, 24 saat acil yardım hattı, 700 kişiye ulaşan ağır ticari araç teşkilatı ile ana performans göstergelerinde niteliksel ve niceliksel gelişim ve rekorlar kaydedilmiştir. Bugün burada Antalyalı bir firmamıza Scania ve Meiller kalitesini tanıştırmak için toplandık. Scania ve Meiller olarak inşaat firmalarının da çözüm ortağı olmaya kararlıyız” diye konuştu.





 

Hacı Yusuf ÖZER - ANTALYA / LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.