Saygınlar Nakliyat, Türkmenistan taşımalarında öncü

Saygınlar Nakliyat, Türkmenistan taşımalarında öncü

Lojistik sektörü içerisinde yaklaşık 10 yıllık tecrübeye sahip Saygınlar Nakliyat, Asya ve Avrupa ülkeleri içerisinde pek çok farklı bölgeye nakliyat hizmeti sunuyor.

Taşımacılık faaliyetini uluslararası boyuta taşıyan ve hizmet verdiği her güne geçmişin deneyimlerini aktaran bir firma olarak öne çıkan Saygınlar Nakliyat, Türkmenistan nakliye hizmetini de aynı anlayış içerisinde vermekte.

Peki, Sadece Merkezde Mi Nakliyat Hizmeti Verilmektedir?

Türkmenistan ülkesinin içerisinde bulunan önemli şehirlere de nakliye hizmetimiz bulunmaktadır. Aşkabat nakliye, Bakü nakliye, Gence nakliye hizmetlerimiz başta olmak üzere pek çok önemli şehirlerine yüklerinizi ulaştırıyoruz. Yıllardır sahip olmuş olduğumuz tecrübemizi olabildiğince daha geniş kitleye yaymayı hedefledik ve bu hedefe ulaşabilmek amacıyla kaliteli taşımacılığı Türkmenistan şehirlerine de sunmayı kendimize görev bildik; Türkmenistan navlun fiyatlarını sorabilirsiniz.

Türkmenistan Nakliye Hizmetleri Nelerdir?

Türkmenistan ülkesine ve içerisinde bulunan önemli şehirlerine parsiyel ve frigo taşımacılık hizmetlerini sunmaktayız. Parsiyel kelimesi bütün olmayan, parça anlamına gelmektedir.

  • Türkmenistan parsiyel taşımacılığı da parça eşya taşımacılığı olarak nitelendirilmektedir. Saygınlar Uluslar Arası Nakliyat ve Lojistik ailesi olarak bu alandaki bütün taşımacılık faaliyetlerini büyük bir titizlik içerisinde gerçekleştirmekteyiz.

sayginlar-nakliye000.jpgParsiyel taşımacılık aynı zamanda fiyat olarak da gayet uygun bir nakliye hizmeti olmaktadır. Aynı güzergâhta taşınması talep edilen yükleri, miktar olarak nakliye aracının tamamını doldurmasa bile aynı araca yükleyerek taşıma maliyetini ekonomik bir seviyeye getirmektedir.

  • Frigo taşımacılığı ise soğuk taşımacılık, soğuk gıda taşımacılığı, soğuk zincir taşıma ya da iklim kontrollü taşıma gibi kavramlarla ifade edilebilmektedir. Hem gıda hem da sağlık sektörü tarafından oldukça sık tercih edilen bu nakliye hizmeti tamamen taşınacak olan ürünün muhafaza edilmesi gereken soğuğa ayarlanabilen araçlar kullanılarak yapılmaktadır.

Türkmenistan frigo taşımacılığı hizmeti de bu özel araçlarımız ile müşterilerimize sunulmaktadır. Taşınması gereken yükün muhafaza edilmesi gereken koşulların sağlanabildiği genç araç filomuz tamamen usta şoförlerimiz tarafından istenilen zaman zarfında ulaştırmaktadır.

CMR Sigorta firmaları ila anlaşmalı olan araçlarımız, taşıdığı yüklerde müşterilerimizin ticari ürünlerini 2 Mİlyon Euro’ya kadar güvence altına almaktadır. Araçlarımız, yüklediği noktadan varış noktasına kadar bozulma ya da kırılma gibi olabilecek tüm risklere karşı koruma altında olmaktadır.

Saygınlar Nakliyat ve Lojistik İle Güvenli Taşımacılık Hizmeti

Tamamen eğitimli yöneticileri ve personele sahip olan Saygınlar Uluslar Arası Nakliyat ve Lojistik kendini sürekli geliştirmekte ve en kaliteli nakliye hizmetini müşterilerine sunmaktadır. Yaklaşık 10 yıllık deneyimi ile nakliyecilik hizmetini vermeye devam eden işletmemiz tamamen ileri teknoloji ekipmanlara ve kaliteli nakliyecilik araçlarına sahip olmaktadır.

Profesyonel taşıma araçlarımız, profesyonel şoförlerimiz ve profesyonel taşıma hizmetimiz ile Türkiye’den Türkmenistan’a giden tırlar Gürcistan ve İran üzeri olarak gitmektedir. Doğru zaman içerisinde bizlere emanet ettiğiniz yüklerinizi son alıcıya kadar teslim edecek sisteme ve hizmet anlayışına sahip olmaktayız.

Kaliteli Taşımacılık Uygun Fiyata

Türkmenistan ülkesi ve önemli şehirlerine nakliye hizmeti sunan işletmemiz Türkmenistan nakliye fiyatları konusunda sektör içerisinde olabilecek en uygun fiyat garantisini siz müşterilerimize sunmaktayız.

Her zaman nakliyecilik hizmeti içerisinde sizlerin yanınızda olan işletmemiz, fiyat konusunda da sizlerin yanınızda olmaya devam etmektedir. Sektör içerisinde olabilecek en uygun fiyata sizleri kaliteli ve güvenilir hizmet ile buluşturabilmekten dolayı son derece mutluyuz.

İrtibat mail   :  [email protected]

ADVERTORIAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.