Saygınlar Nakliyat TIR’ları her hafta Tacikistan’da

Saygınlar Nakliyat TIR’ları her hafta Tacikistan’da

Saygınlar Nakliyat, 10 yılı aşkın tecrübesiyle birlikte uzman şoförlerinin de deneyimini göz önünde bulundurarak tüm yüklerinizi en hızlı şekilde taşımaya talip.

Saygınlar Nakliyat firması olarak Tacikistan ile Türkiye arasındaki taşımacılık hizmetlerini siz değerli müşterilerimize vermeye devam etmekteyiz. 10 yılı aşkın tecrübemiz ile birlikte uzman şoförlerimizin de deneyimini göz önünde bulundurarak tüm yüklerinizi en hızlı şekilde taşıyoruz. Tacikistan, ülkemizin en sık ihracat ve ithalat yaptığı ülkelerden biri olmakla beraber firmamızın da neredeyse her hafta yük gönderdiği bölgelerden biridir. Siz de Tacikistan nakliye hizmetleri için firmamız irtibat numarasından bize ulaşabilirsiniz.

Teknolojiyi yakından takip eden firmamız Saygınlar Lojistik, özmal taşımacılık araçları ile birlikte Tacikistan’a yük taşımacılığı yapmaktadır. Frigo taşımacılık, komple taşımacılık ve konteyner taşımacılığı başta olmak üzere firmamızda pek çok çeşit nakliye hizmetini bir arada bulabilirsiniz. Hangi hizmete ihtiyacınız var ise firmamız ile irtibat kurarak randevu oluşturabilirsiniz.

Tacikistan Frigo Nakliye

Tacikistan frigo nakliye, firmamız tarafından en sık verilen hizmetlerden biridir. Frigo; ürünlerin soğuk ortamda taşınmasını ifade eder. Özellikle dondurulmuş gıdalar, meyve, sebze, et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri ile kimyasal ürün taşımacılıklarını soğutuculu kasalarımız sayesinde gerçekleştiriyoruz.

Isı sensörlü kasalarımızda ürün niteliğine göre önceden ayarlanmış ısı sıcaklığını koruyarak ürünlerinizi muhafaza ediyoruz. Saygınlar Nakliye olarak tüm frigo ürünlerinizi hiçbir bozulma ortaya çıkmadan adrese teslim edeceğimize emin olabilir, detaylı bilgi almak için web sitemizi inceleyebilirsiniz.

Tacikistan Parsiyel Nakliye

Tacikistan parsiyel nakliye hizmetleri Saygınlar Nakliyat firmamız tarafınca uzun yıllardan beri verilmektedir. Parça eşya taşımacılığı anlamını taşıyan parsiyel nakliyat, pek çok müşterinin parça eşyalarını aynı zamanlarda, aynı adrese gönderilmesini temsil eder. Bizler de Saygınlar Lojistik firması olarak bu hizmeti %100 kalite ile gerçekleştirmekteyiz.

Müşterilerimizin göndermek istediği tüm parça eşyaları toplayarak haftanın belirli gün ve saatlerinde Tacikistan’a ulaştırmaktayız. Mobilya, evrak, elektronik eşya, kıyafet, erzak vb. aklınıza gelebilecek her türlü ürünün parsiyel taşımacılığı firmamız tarafından yapılmaktadır.

Tacikistan Nakliye Fiyatları

Tacikistan nakliye fiyatları çeşitli kriterlere göre farklılık göstermektedir. Ürün boyutu, taşımacılık şekli, kullanacağımız araç ve adres mesafesi gibi kriterler ücretleri değiştirmektedir. Firmamıza mail atarak ya da arayarak net fiyat alabilmeniz mümkündür.

Kaynak: Tacikistan Nakliye Firmaları

İletişim: [email protected]

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.