Satış sonrasında Adus Otomotiv dönemi

Satış sonrasında Adus Otomotiv dönemi

Kutay Grup çatısı altında kurulan ve “Araç Dostu Uzman Servis” mottosuyla yola çıkan Adus Otomotiv, profesyonel bakım ve servis hizmetleri vermek amacıyla faaliyetlerine başladı.

Finans, endüstriyel tasarım ve otomotiv sektörlerindeki yatırımlarıyla Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan Kutay Grup çatısı altında kurulan Adus Otomotiv, ayrıcalıklı servis ve bakım hizmetleri vermek amacıyla faaliyetlerine başladı. İstanbul Maslak’ta toplam 1200 metrekarelik alana sahip merkezinde lüks, spor ve klasik otomobillere yönelik “Araca Özel” servis ve bakım hizmetleri sunan Adus Otomotiv, araç arıza tespitini sağlayan teknolojik altyapısı ve yaklaşık 30 kişilik uzman ekibiyle satış sonrası hizmetlerde fark yaratmayı hedefliyor.

oguz-ozyavuzgil-001.jpgSunduğu sistemlerle aracın markasına, yaşına ve donanımına uygun bakım takvimini oluşturarak müşterileri için süreçleri takip eden Adus Otomotiv, tavsiye ettiği bakım paketleri arasından en uygun olanını yine müşterileri için seçerek, otomobillerinin her açıdan her koşula hazırlıklı olmasını güvence altına alıyor. 

Klasik otomobil restorasyonu

Adus Otomotiv’in bakım süreçlerini titizlikle takip eden kadrosunun sunduğu diğer bir hizmeti ise klasik otomobil restorasyonu oluşturuyor. Birbirinden farklı üretim yıllarına ait otomobiller için sunulan restorasyon hizmetiyle Adus Otomotiv, müşterilerin otomobilleri için düşlediği yenilemeyi ve değişimi hayata geçiriyor. Servis ve bakım hizmetlerinde en çağdaş teknikleri benimseyerek “Araç Dostu Uzman Servis” mottosuyla yola çıktıklarını ifade eden Kutay Grup Otomotiv Genel Koordinatörü Oğuz Özyavuzgil, “Tüm yetkinliğimizle lüks SUV’lardan spor otomobillere kadar her türlü aracın bakım ve onarımı konusunda uzman ekibimiz ve teknolojik altyapımızla en doğru ve hızlı çözümleri sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

adus-otomotiv-3.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.