Şara Enerji’den 16 Temsa Prestij yatırımı

Şara Enerji’den 16 Temsa Prestij yatırımı

Temsa Ankara bayisi Azizoğlu Otomotiv Şara Enerji A.Ş’ye 16 Prestij satışı gerçekleştirdi. Temsa Adana Fabrikası’nda düzenlenen törene Şara Enerji...

Temsa Ankara bayisi Azizoğlu Otomotiv Şara Enerji A.Ş’ye 16 Prestij satışı gerçekleştirdi.

Temsa Adana Fabrikası’nda düzenlenen törene Şara Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk, Yönetim Kurulu Üyeleri Raşit Mor, Miray Türk, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Ebru Ersan, Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır, Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin katıldı.

1985 yılında kurulan Şara Enerji A,Ş Ankara Polatlı fabrikasında her türlü kafes, monopol direk, çelik konstrüksiyon imalatı ve galvanizleme üretimi gerçekleştiriyor. Şara Enerji A.Ş’nin ayrıca hırdavat ve bağlantı elemanları üretimi de yapıyor.

Yaptığımız araştırma Temsa markasını işaret etti

Yurtiçinde Ankara ve Adana’da, yurtdışında Cezayir, Suriye, Kıbrıs ve Kuzey Irak’ta şubeler ile hizmet verdiklerini belirten Şara Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Mor, “Şirketimiz büyüyen hedefleri doğrultusunda ilk kez araç yatırımına da başlamış bulunuyor. 16 Temsa Prestij ile kendi fabrika personelimizin taşımasını gerçekleştireceğiz. Yaptığımız araştırmalar hem işletim sürecinde sağladığı avantajlar hemde konfor düzeyi yüksek araçlar olarak Prestij markasını işaret etti. Bu yatırımda Temsa’nın yaygın ve kaliteli satış sonrası hizmet ağına sahip olması da etkenler arasında yer aldı. İlk etapta 16 adetlik bir yatırımda bulunduk. İstediğimiz verimliliği aldığımız takdirde yine araç yatırımımız Temsa markası yönünde olacak” diye konuştu.

İlk araç yatırımında tercih Temsa Prestij

Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, Şara Enerji’nin 30 yıla yaklaşan faaliyet süreci ile ülke ekonomisine önemli bir katma değer sağladığını belirterek, “Şara Enerji’nin kendi personelini taşımaya yönelik ilk adımı attığında tercihinin Temsa markası olması bizleri gururlandırıyor. Şara Enerji ile başlayan bu işbirliği sürecinin 16 araç ile sınırlı kalmayacağını, bu sayının hızla artacağına yönelik inancımız tam. Şara Enerji’nin büyüyen hedeflerine katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. Yeni araçların hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.