Şapkaları böyle fırlattılar  VİDEO

Şapkaları böyle fırlattılar VİDEO

2008-2009 öğrenim yılında mezun olan 104 öğrenci, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım?ın da katıldığı muhteşem bir törenle diplomalarını aldılar....

2008-2009 öğrenim yılında mezun olan 104 öğrenci, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım?ın da katıldığı muhteşem bir törenle diplomalarını aldılar.

Denizcilik Fakültesi Mezuniyet Törenine katılmak için İDO'ya ait feribotla gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a Denizcilik Müsteşarı Hasan Naipoğlu, DTO Başkanı Metin Kalkavan, TOBB Başkan Vekili Halim Mete, DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, DTO Yönetim Kurulu Üyesi Alev Tunç ve çok sayıda sektör temsilcisi eşlik etti.

Bu yıl Denizcilik Fakültesi için ?özel kazanımlar yılı? da oldu. İstanbul Büyükşehir, Tuzla ve Pendik belediyelerinin katkılarıyla fakülte, seyir ve eğitim kulesine kavuştu. Canbaz Denizcilik tarafından bağışlanan fitness salonu ile spor yapma imkanları genişleyen öğrencilere en büyük hediye ise, yıllardır sözü edilen yurt binasının temelinin sonunda atılmasıydı.

Fakülte birincisi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü mezunu Kemal Köroğlu'na diplomasını Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım verdi. Törenler, öğrenci kortejinin tribünlerin önüne geldiğinde şapkalarını fırlatmalarıyla ve Marmara?nın serin sularına atlamalarıyla tamamlandı. Gece ise, İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği?nin (DEFAMED) geleneksel şöleni sona erdi. 




İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Güler, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a bir plaket verdi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.