Sanayi ve lojistik imarlı arsalar ihaleyle satılacak

Sanayi ve lojistik imarlı arsalar ihaleyle satılacak

Sanayi ve lojistik depolama alanı imarına sahip olan 4 arazinin çevresi 3 bin 268 metrekare ile 6 bin 225 metrekare arasında değişiyor. Arazilerin satış ihaleleri 4 Şubat Salı günü yapılacak. Ayrıntılar haberde...

Mülkiyeti, müstakilen Kocaeli Gebze Dilovası Organize Sanayi Bölgesine (DOSB) ait aşağıda bilgileri yazılı taşınmazların 4562 sayılı kanunun 18.Maddesi ve Organize Sanayi Bölgeler Uygulama Yönetmeliği kapsamında açık artırma ve pazarlık usulü ile tahsisi yapılacaktır.

1. İhale 04/02/2020 tarihinde saat 10:00’da Dilovası OSB 1.Kısım Tuna Caddesi No:4 Dilovası/KOCAELİ adresinde bulunan Dilovası Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü idari binası toplantı salonunda Dilovası OSB Yönetim Kurulunca yapılacaktır.

2. İhale suretiyle tahsisi yapılacak taşınmazların arsa tahsis şartnamesi ve ekleri Dilovası Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü imar biriminden çalışma saatleri içerisinde her taşınmaz için ayrı ayrı 1.000,00TL+KDV karşılığında temin edilebilecektir

3. İhaleye iştirak edeceklerin, şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte tahsis şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olarak 04/02/2020 tarihinde Salı günü saat 10:00’da ihale yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Posta, kargo, telgrafla veya internet üzerinden yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

4. Dilovası OSB kamu ihale kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İhalenin fesh edilmesi halinde, iştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.

5. Taşınmazı alacak tüzel kişi/gerçek kişiler 4562 sayılı OSB Kanunu ve ilgili yönetmeliği çerçevesinde faaliyette bulunacak ve bunu taahhüt edecektir.

6. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, arsa tahsisi ihale şartnamesi ve arsa tahsis sözleşmesi hükümleri uygulanacaktır.

kocali-ihale-001.png

İLAN.GOV.TR

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.