Sakaryaspor'u Doruk taşıyacak

Sakaryaspor'u Doruk taşıyacak

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın, şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı için geliştirdiği Doruk 215T, Türkiye’nin...

Bir Koç Topluluğu şirketi olan Otokar’ın, şehirlerarası ve turizm yolcu taşımacılığı için geliştirdiği Doruk 215T, Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden biri olan Sakaryaspor’a da hizmet verecek. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Otokar’ın ürettiği bir adet Doruk 215T’yi Sakaryaspor’a tahsis etti. Sakaryaspor’a özel olarak giydirilen Otokar Doruk 215T, 3 Ağustos 2010’da Sakarya’da düzenlenen törenle Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kulübe teslim edildi.

Şehrin sporcularını şehirde üretilen otobüs taşıyor

Sakarya kent meydanında yapılan teslimat törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Başkanı Rauf Batuboylu, Otokar Genel Müdür Yardımcıları Basri Akgül ve Hüseyin Odabaş ile diğer yetkililer katıldı. Törende bir konuşma yapan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otokar için Sakarya’nın büyük önemi bulunduğuna değinerek, “Sakarya’nın vergi rekortmeni Otokar, bölgeden aldığını bölgeye veriyor. Şehrimizin sporcularını ilimizde tasarlanan ve üretilen otobüs taşıyor. Sakaryaspor’a yeni sezonda başarılar diliyoruz.” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.