Şah Lojistik, parsiyel yüklerinizi her hafta Kazakistan’a ulaştırıyor

Şah Lojistik, parsiyel yüklerinizi her hafta Kazakistan’a ulaştırıyor

Şah Global Lojistik, haftada en az bir kez olmak üzere Kazakistan’a parsiyel taşıma hizmeti veriyor. Böylece hem aracın dolması için beklemek durumunda kalınmıyor. Hem de az miktardaki yük için tüm aracı kiralama ücreti ödenmiyor.

Şah Global Lojistik, Kazakistan’la olan ticaretinde farklı güzergâhlar kullanmaktadır. Bu yollar arasında kara yolu oldukça uzundur. Deniz yolculuğunda ise feribot beklemeleri çok uzun sürmektedir. Çoğunlukla deniz taşımacılığında Hazar Denizi kullanılarak Gürcistan ve Azerbaycan üzerinden Kazakistan’a ulaşılmaktadır. Bu güzergâhta süreyi olumsuz etkileyen durum feribot kuyruğunun günlerce sürmesidir. Bu yol dışında Bulgaristan, Rusya ve İran üzerinden gidilecek güzergâhlar da bulunmaktadır. Bu güzergâhlar kullanılarak Kazakistan’a Tır Kaç Günde Gider? Sorusunun yanıtı ise yaklaşık olarak 10 -15 gün arasında sürdüğü şeklinde olacaktır.

Firmamız mümkün olduğunca anlaşma şartlarına uyarak sözleşmede yazılı olan sürede talimatı sağlamaktadır. En önemli amacı müşteri memnuniyetini sağlamak olan firmamızda yüklerin zarar görmeden güvenli şekilde taşınması ve en kısa zaman içinde taşınması için profesyonel ekiplerimiz çalışmaktadır. Nakliye sırasında kullanılan araçlarımızın tamamı teknik donanımları olan ve genç araçlardır. Nakliye işlemleri başlamadan önce her evrak işleri, araçla ilgili donanımlar ve bakımlar, personellerin her işi tamamlanmış olur. Tüm bu işlemler ve gerekli önlemler alındıktan sonra yolculuk sırasında nakliye sürelerini etkileyen pek çok etken bulunmaktadır:

  • Yolların virajlı, düz ya da bozuk olup olmaması durumu
  • Evrak işlemlerinin uzunluğu, gümrükte bekleme süresi
  • Deniz taşımacılığında feribotta bekleme süresi
  • Hangi tür taşımacılığın seçildiği, parsiyel taşımacılıkta durak sayısı fazla olabileceği için süre daha da uzayabilir.
  • Havanın durumu

Türkiye’den Kazakistan’a Çalışılan Şehirler

Kazakistan’la firmamızın yaptığı uluslararası ticaret anlaşmaları git gide artmaktadır. Ülkelerarasındaki güvene dayalı büyük hacimli anlaşmalar hem firmamızın büyümesine hem de ülkemizin ekonomik anlamda güçlenmesine destek olmaktadır. Kazakistan ile olan anlaşmalarımızda parsiyel taşımacılığı ve deniz taşımacılığı çok tercih edilmektedir. Haftanın belli günlerinde mutlaka parsiyel taşımacılık yapan araçlarımız yola çıkarlar. Firmamız Hazar Denizini kullanarak en uygun navlun bedelleri ile taşımacılık yapmaktadır. Yük taşımacılığında yüklerin zarar görmemesi ve zamanında teslim konuları çok önem arz etmektedir. Firmamız bu anlamda profesyonel çalışmalara imza atmaktadır.

Kazakistan’a yapılan nakliye işlerinde farklı güzergâhlar kullanılmaktadır ama bu yollardan hemen hepsinde yol uzunluğu olumsuz etki oluşturmaktadır. Bu yüzden de deniz taşımacılığı da yapılmaya başlanmıştır. Deniz taşımacılığında ise feribot bekleme süresi uzun sürmektedir. Deniz yolu taşımacılığı he zaman kara yolu ve hava taşımacılığına göre çok daha uygun fiyatlardan yapılmaktadır. Güvenlik kısmı açısından deniz yolu taşımacılığının çok daha fazla güvenli olduğunu söyleyebiliriz. Buna rağmen yine de firmamız mümkün olan en kısa sürede ve yüklere zarar gelmeden nakliye işlemlerinin tamamlanması için gayret göstermektedir. Profesyonel şoförlerden oluşan ekibimiz her zaman zamanında teslimat ve güvenli taşıma ilkeleriyle birlikte çalışmalarını sürdürürler

Kazakistan Nakliye Şirketleri

Dünya üzerindeki her noktadaki mesafenin kısalmasıyla birlikte ticaret de aynı oranda büyümektedir. Artan ticaret beraberinde rekabeti de getirmektedir. Yılların bilgi birikimine ve deneyimine sahip olan firmamız ülkelerin tercih ettiği nakliye firmalarından birisidir. Kazakistan nakliye şirketleri arasında önemli ticaret hacmine sahip olan firmamız ile Kazakistan arasında önemli anlaşmalar yapılmaktadır. Firmamız Kazakistan’a haftanın mutlaka birkaç günü parsiyel taşımacılık yapılmaktadır. Bununla birlikte deniz taşımacılık ve komple taşımacılık da önemli ölçüde anlaşmalar sağlanmaktadır. Firmamızın sahip olduğu, Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilen C2 belgesi ile güvenli taşımacılık yapmaktayız. Müşterilerimizin yüklerininim teslim edilene kadar herhangi bir zarar görmesi halinde bu zararın giderilmesi konusunda da garanti vermekteyiz. Firmamızın tercih edilme nedenlerini şöyle sıralayabiliriz:

  • Nakliye hizmeti verilen tüm yükler için sigorta hizmeti sunarız.
  • Makul fiyatlarla müşteri devamlılığını sağlarız.
  • Müşteri memnuniyeti prensibiyle hareket ederiz.
  • Tüm araçlarımız teknolojik anlamda tam donanımlı araçlardır ve düzenli olarak bakımları yapılan yeni araçlardır.
  • Nakliye sırasında her konuda her istenen zamanda bilgilendirme yaparız.
  • Yaptığımız anlaşmalara uyarak zamanında teslimat konusunda müşterilerimize garanti veririz.
  • Komple, parsiyel, frigo olmak üzere kara ve deniz taşımacılığı konularında uzman ekiplerimizin olması ve her türlü talebe göre hizmet sunarız.
  • Kaliteli hizmet sunma hedefiyle çalışmalarımıza devam eder, en iyisini yapma gayreti gösteririz.
  • Alanlarında uzman ve yıllardır sektörde emek veren, tecrübeli şoförlerle çalışırız.

Nakliye Süresi Kaç Gündür?

Kazakistan ile firmamız arasındaki anlaşmalara bağlı olarak müşterilerimizin istediği ve uygun olan her çeşit nakliye hizmetini sunmaktayız. Deniz yolu taşımacılığı da dâhil olmak üzere kullandığımız farklı güzergâhlarda taşımacılık yapılmaktadır. Farklı yollar kullanarak taşıma yapıldığından Kazakistan nakliye süresi kaç gündür sorusunu akıllara gelmektedir. Nakliye sürelerimiz ortalama düşünüldüğünde 9 ile 11 gün arasında değişmektedir. Bizler firma olarak her zaman kaliteli hizmeti ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Taşınan yüklerin zarar görmesini engellemek adına tüm tedbirleri alırız, bir de her ihtimali düşünerek tüm önlemlere rağmen küçük de olsa zarar gelme olasılığını hesaba katarak yükleri sigortalarız. Bu durum müşterilerimizin bizlere olan güvenini arttırmakta ve müşterilerin devamlılığı sağlamaktadır.

Araçlarımıza her türlü taşıma için gereken ayarlamaları yaparız. Yükün miktarına göre çeşitli büyüklükteki araçlarımızı kullanırız. Gıda ürünleri ya da bozulması kısa zaman alan hammadde gibi yüklerin bozulmadan taşınmasını sağlamak adına araçlarımıza gerekli donanım yapılır, soğutucularla istenen sıcak soğuk ayarı yapılır. Parsiyel taşımacılık yapıldığında yine yüklere zarar gelmemesi için yükler iniş sırasına göre araca yüklenir ve indirilir. Bu sayede kaybolma, düşme ya da bozulma gibi risklerin önüne geçilmiş olur. Deniz yolu taşımacılığı seçildiğinde en uygun navlun fiyatları ile taşıma sağlanır. Firma olarak her zaman müşteri bütçesine göre fiyatlar belirlenir ve en hızlı teslimat için çaba gösterilir.

parsiyel-tasima.pngKazakistan Parsiyel Taşımacılık Nasıl Yapılır?

Parsiyel taşımacılık yükü az olan müşterilerin bir araç kiralamak yerine yükün taşınacağı araca başka yüklerin de yüklenmesiyle gerçekleştirilen yani aynı araçta farklı müşterilerin yüklerinin yüklenmesi şeklinde yapılan nakliye türüdür. Kazakistan Parsiyel taşımacılık, müşteriler tarafından epey yoğun olarak tercih edilmektedir, yoğunluktan haftada en az bir kez parsiyel taşımacılık yapmaktayız. Bu şekilde hem aracın dolması için beklemek durumunda kalınmaz hem de az miktardaki yük için tüm araç kiralama ücreti ödenmemiş olur. Peki, Kazakistan Parsiyel Taşımacılık Nasıl Yapılır? sorusunun yanıtını şöyle verelim. Firmamız haftanın belli birkaç gününde farklı müşterilerin yüklerini iniş sırasına göre araca yerleştirirler. Bu şekilde yükler her durakta indirilip tekrar yüklenmez, sadece inmesi gereken yerde iner. Müşteri aracın yüklenen eşyasına göre bir ücret öder, tüm araca ücret ödemez. Bu durum müşteri açısından gayet mantıklı ve az bütçeli bir iş olacaktır. Beklemek zorunda kalmadan yüklerinin nakliyesi sağlanmış olur. Müşterilerimize sunduğumuz uygun fiyatların yanı sıra parsiyel taşımacılıkta daha da cazip fiyatlardan taşıma yapılmaktadır

Firma açısından düşünüldüğünde parsiyel taşımada firmamız birkaç araç yerine tek aracını hizmet için göndermiş olur, maliyetler açısından oldukça avantajlıdır. Parsiyel taşımacılıkta fiyatlar şu etkenlere bağlı olarak değişmektedir:

  • Nakliye hizmeti için ilk kalkış noktası ile gidilecek nokta arasındaki uzaklık
  • Nakliyesi yapılacak yükün miktarı ve türü
  • Nakliye sırasında kullanılan araç

Parsiyel Yük Metreküp Hesaplama

Parsiyel yük taşıma farklı müşterilerin yüklerinin aynı araçla taşınmasıdır. Parsiyel taşıma hem müşteri firma için hem de taşımayı yapan firma için maiyetler açısından tercih edilmektedir. Kazakistan ile yaptığımız ticari anlaşmalarda da sık sık parsiyel taşımacılık tercih edilmektedir. Müşteri firma açısından düşünürsek, yükünün beklemeden taşınmasını sağlamış olacaktır, yükü az da olsa taşınacaktır. Tüm araca değil, sadece yükün kapladığı alana göre hesaplama yapılacaktır. İstediği tüm noktalarda yük boşaltılabilecektir. Firma açısından düşünürsek; tek araçla birden çok müşterinin yükü taşınmış olacaktır. Farklı noktalarda durulsa da aynı güzergâha gidildiği için yakıttan da tasarruf edilmiş olacaktır. Bu sayede diğer araçlar ve personeller farklı işlerle meşgul olabileceklerdir. Bekleme olmayacağı için sefer sayısı artacaktır.

Parsiyel taşımacılıkta metreküp hesaplama yapılırken metreküp esas alınır. Yükün kapladığı alan ve hacimsel olarak alanı hesaplanıp daha çok olan değere göre hesaplama yapılmaktadır. Kazakistan parsiyel yük metreküp hesaplama yapıldığında her şekilde kara ve hava yolu taşımacılığına göre daha uygun fiyatlar ortaya çıkacaktır. Kazakistan için parsiyel taşımacılık çok tercih edildiği ve çok kullanıldığı için cazip fiyatlardan da yararlanmış olmaktadırlar. Kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti prensibi ile çalışan firmamızda fiyatların daha da avantajlı durma gelmesi müşteriler için sevindirici bir durum olmaktadır. Kaliteli hizmetlerimizden çok uygun fiyatlardan yararlanan ülkelerle anlaşmalarımızın süresi de uzamaktadır.

Kazakistan Nakliye Navlun Fiyatları

Kazakistan ile olan ticari anlaşmalarımızda deniz yolu tercih edilmektedir. Navlun genellikle deniz yolu taşımacılığında kullanılan bir terim olmakla birlikte anlamı hizmet bedelidir. Deniz yolu taşımacılığa karar verildiğinde navlun sözleşmesi yapılmaktadır. Navlun sözleşmesiyle taraflar arasında her konuda anlaşma sağlanmış olur. Navlun sözleşmesinde olması gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Müşterinin tüm iletişim bilgileri, taşınacak yükün ne olduğuna ilişkin bilgileri, ağırlığı, ödeme zamanı ,varış süresi bilgileri navlun sözleşmesinde olması gereken bilgilerdir. Navlun hesaplaması yükün hacmine göre yapılmaktadır. Genellikle taleplerin fazla olduğu zamanlarda navlun bedelleri artmaktadır. Navlun bedelini etkileyen faktörleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Taşıma yapacak gemilerin bakım ve tamir giderleri
  • Yükün ilk noktası ile gideceği nokta arasındaki mesafe
  • Taşımanın ne kadar sürede tamamlandığı
  • Yükün kapladığı alan
  • Limanda ödenecek vergi ve harçlar

Kazakistan nakliye navlun fiyatları saydığımız maddelerin tamamı etkilemektedir. Firmamız müşteri memnuniyeti prensibi gereği olabilecek en makul fiyatları belirleyerek sunmaktadır. Navlun arza ve talebe göre değişen bedeller olduğundan özellikle ülkemizde meyve ve sebze nakliyesinin arttığı dönemlerde navlun bedelleri de artmaktadır. Navlun bedeli aynı zamanda taşımacılık türünün parsiyel ya da komple olmasına bağlı olarak da değişmektedir. Deniz yolu navlun bedeli hesaplanırken yükün hem brüt ağılığı hem de hacim olarak hesaplama yapılır. Hangi değer yüksekse navlun o değere hesaplanmaktadır. Hesaplamada diğer taşıma türlerinden daha uygun fiyatlar çıkacaktır.

telefon.jpgİLETİŞİM
Taşınması gereken yüklerinizi güvenli koşullarda taşımak, maddi ve manevi zarara uğramamak adına Şah Global Lojistik firmamızla iletişime geçebilir, detaylı bilgi alabilir, sorularınıza doğru yanıtlar bulabilirsiniz.
MERKEZ VE ŞUBELER
İSTANBUL –Mollagürani Mh. Vatan Cd. (Adnan Menderes Cd.) Fatih +90 (0212) 631 02 01
MERSİN – Camişerif Mh. Lina Nasif Sk. No:14 Kat : 2/4 Akdeniz +90 (324) 233 09 09 / 233 09 53
İZMİR – Osmangazi Mh. Dumlupınar Cd. No: 156 Nihavend Apt. 3/6 Bayraklı +90 (232) 342 98 49
ANKARA – Atakent Mh. A/33/55 Banka Blokları Elvankent , ETİMESGUT +90 (312) 502 44 21
GAZİANTEP – Mücahitler Mh. 52043 Sk. No:1 Mehmet Karagülle İş Merkezi Kat.6/63 Şehitkamil / +90 (342) 323 17 68
ADANA – Tellidere Mh. 72051 Sk. No:22 Kat:2 SEYHAN +90 (322) 225 12 31
İRAN – Birim 28 6nd Fl Etminan Bldg. No.2 Vali-e Asr St Corner Taleqani St. Tahran +98 (21) 664 155 66
ALMANYA –Baurngasse 24/90443 Nürnberg +49 (176) 721 273 17

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.