Şah Lojistik, geniş Rusya coğrafyasının birçok noktasına hizmet veriyor

Şah Lojistik, geniş Rusya coğrafyasının birçok noktasına hizmet veriyor

Şah Global Lojistik, dünyanın en geniş topraklarına sahip ülkelerden Rusya’ya birçok noktada komşu olmamız dolayısıyla farklı ülkeler üzerinden transit taşımacılık yapıyor.

Türkiye transit taşımacılıkta dünya genelinde birçok ülke için kilit bir ülke olmakla birlikte Rusya’da da gelişmiş bir şekilde transit taşımacılık yapılmaktadır. Şah Global Lojistik olarak, Rusya gibi yüz ölçümü geniş olan ve birçok noktada komşu olmamız dolayısıyla farklı ülkeler üzerinden transit taşımacılığı yapmaktayız. Sahip olduğumuz deneyim, tecrübe, gerekli izin ve donanım ile ürünleriniz herhangi bir sıkıntı yaşamadan taşınmaktadır.

Yaptığımız transit taşıma sayesinde gümrük sıkıntısı yaşamadan güvenle daha kısa sürede taşıma gerçekleşmektedir. Sahip olduğumuz transit taşıma belgeleri ile gümrükte fazla oyalanmadan müşterilerimize hem maddiyattan hem de zamandan tasarruf sağlamaktayız. Lojistik sahasında sunduğumuz taşıma hizmetlerinde gerekli donanıma sahip olmakla birlikte daha iyi hizmet verebilmek için son teknoloji taşıma araçlarımız ve teçhizatlarımız ile transit taşıma hizmetimizi güvenle tercih edebilirsiniz.

parsiyel-tasima.jpegTürkiye Rusya Parsiyel Taşıma Hizmeti

Rusya parsiyel hizmetlerimiz ile beklentilerinizi karşılamaya devam ediyoruz. Parça yük taşımacılığı olarak da bilinen parsiyel taşıma hizmeti oldukça ekonomik olması sayesinde sıklıkla tercih edilen bir hizmettir. Alanında uzman ekibimiz ve donanımlı araçlarımızla sunduğumuz parsiyel nakliye hizmetimizle pek çok avantajdan yararlanabilirsiniz. Bu avantajlardan bazıları şunlardır:

  • Yükünüz az miktarda olsa ve aracın tamamını doldurmasa bile beklemenize gerek kalmadan sorunsuz şekilde taşınmaktadır.
  • Yükünüz aynı güzergâhta bulunan farklı müşterilerin yükleri ile beraber ortak bir aracayüklenerek taşındığı için çok daha ekonomiktir.
  • Sadece yükünüzün araçta kapladığı alan kadar ücret ödersiniz.
  • Az miktarda olan yükünüz için komple araç kiralamanıza ve fazla ücretler ödemenize gerek kalmaz.
  • Zaman konusunda da tasarruf etmenizi sağlar.
  • Karayolu, havayolu ve denizyolu gibi farklı ulaşım yöntemleri ile entegre olabilen taşıma hizmetidir.
  • Eşyaların teslim edileceği müşterilerin tercihlerine göre teslim tarihlerinde farklı seçenekler sunulur.

Parsiyel taşıma oldukça profesyonellik isteyen bir hizmettir. Bu sebeple bu hizmetten yararlanırken detaylı araştırma yapmak önemlidir. Şah Lojistik olarak bu sektörde çalışarak edindiğimiz tecrübe ve deneyimlerimizle sizlere en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizi büyük bir özenle gerçekleştiriyor, herhangi bir sorunun ortaya çıkması için tüm tedbirlerimizi alıyoruz.

Rusya parsiyel nakliye hizmetimizden yararlanmak isteyen müşterilerimiz için öncelikle uygun plan ve program yapıyoruz. Teslimat tarihlerini kesinleştirerek sizin de işlerinizin aksamasını önlüyoruz. İşlemlerimizi organize şekilde gerçekleştirerek de en kısa sürede teslimat sağlıyoruz. Destek ekiplerimiz yol durumuna, hava şartlarına, geçiş yapılacak ülkenin durumlarına göre şoförlerimizi yönlendirmektedir. İhtiyacınıza ve tercihinize en uygun güzergâh seçilerek hizmetlerimizden memnun kalmanız sağlanmaktadır.,

Yüklerinizi karışmayacak, kırılmayacak ve hasara uğramayacak şekilde araca yerleştiriyoruz .İşlemlerimizi her zaman kayıt altına alarak yüklerin karışmasına veya kaybolmasına olanak vermiyoruz. Parsiyel taşıma hizmetlerimizin ücretlerini belirlerken öncelikle taşınacak olan yükünüzün araçta kapladığı alanı hesaplıyoruz, daha sonra seçtiğiniz güzergâha göre uygun bir fiyat belirleyerek ekonomik açıdan yanınızda oluyoruz. Fiyatlarımızı her zaman aldığınız hizmete uygun şekilde belirliyoruz. Bu sayede yakın mesafeye göndermek istediğiniz yüke uzun mesafe ücreti ödemenizi de engelliyoruz.

Parsiyel Taşımacılıkta Ücret Hesabı

Müşterilerin kısa vadede en fazla mali kar elde ettikleri taşıma türü içerisinde parsiyel nakliye yer almaktadır. Parsiyel nakliyeyle bir aracın tamamını değil, ürünün hacmi kadar alanı kiralanmaktadır .Bu sayede müşterilerimiz hem istedikleri kadar ürün taşıtmış hem de mali külfetten kurtulmuş olurlar.

Firma olarak taşıma sektöründe verdiğimiz kaliteli hizmette gösterdiğimiz hassasiyeti, fiyat belirlemede de dikkat etmekteyiz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma hizmetimizle, müşterilerimizi mağdur etmeyeceğimiz en uygun fiyatta en kaliteli nakliye hizmeti vermekteyiz. Nakliye hizmetinde taşıma türleri, taşınacak ürün, yol güzergâhı ve en önemlisi gümrük fiyatları nakliye fiyatlarını belirmektedir .

Parsiyel taşımacılıkta ücret hesabı belirlenmesinde, Metreküp Hesaplama müşterilerimizle yaptığımız karşılıklı görüşmeler neticesinde belirlenmektedir. Bu görüşmelerde temel aldığımız en önemli etkenler gümrük ücretleri, kullanılacak güzergâh, ürün cinsi ve taşıma türüdür. Karşılıklı görüşmeler neticesinde bu etkenlerin belirtilmesiyle fiyat belirlenmesini de kararlaştırmaktayız. Soğuk depo ürünleri gibi hassas ve korunması için özel araçlar kullanılan bir ürünün fiyatıyla, ekstra bir korunmaya ihtiyaç duymayan bir ürünün fiyatlandırılması aynı değildir. Veya kısa mesafede olan bir ülkeyle uzun mesafede olan bir ülkenin nakliyesindeki fiyatlandırma da aynı olmamaktadır .Lojistik sektöründe parsiyel taşımacılığı hem en uygun fiyatta hem de en iyi kalitede yapan firmalardan biriyiz. Uygun fiyatta verdiğimiz nakliye hizmeti, deneyimli personel ve mesleki hassasiyetimizle tercih edilen parsiyel nakliyenin öncü firmalardanız.

Rusya Denizyolu Taşımacılığı

Rusya denizyolu taşımacılığı hizmeti veren firmamız Şah Lojistik, karayolu, havayolu ve demiryolu taşıma seçenekleriyle de her zaman sizinle. Ülkemiz ile Rusya arasında denizyolu üzerinden düzenli olarak ithalat ve ihracat nakliyesi hizmeti veriyoruz. Tek seferde büyük oranlarda taşıma seçeneği sunan denizyolu taşımacılığı ile sizlere pek çok avantaj sunuyoruz. Yükünüzün taşınmasını istediğiniz zamana, hıza ve giderlere bağlı olarak taşıma seçenekleri sunuyoruz. Yükünüze ve tercihinize uygun taşıma seçeneklerimiz şunlardır:

  • Kombine taşımacılık
  • Tanker taşımacılığı
  • Ro-Ro taşımacılığı
  • Konteyner taşımacılığı
  • Dökme yük taşımacılığı

Bu taşıma seçeneklerimizle yükünüzü teslim alarak denizyolu üzerinden istediğiniz adrese teslimediyoruz. Her zaman olduğu gibi sizlerin memnuniyetini ön planda tutarak güvenilir taşıma hizmetisunuyoruz. Rusya denizyolu taşımacılığı hizmetimizle taşıdığımız yük türleri şunlardır:

  • Petrol ürünleri
  • LCL ile FCL konteynırlar kullanılarak ithalat ve ihracat nakliyeleri
  • Toprak, çimento, kömür, alçı, tuz, gübre, petrokok, hububat, krom, klinker, kum gibi dökme yük çeşitleri
  • Demir, çelik, bor, grafit, mermer, tuğla kiremit, zirkon, seramik killer, kükürt, kaya tuzu,fosfat, kalsit, kaolin, mika, talk, titanyum, pomza, kuvars, alçı taşı, boya toprakları ve çimento gibi endüstriyel maddeler
  • Proje nakliyesi ve gümrükleme
  • Değerli cevherler
  • Araçlar
  • İş makineleri

Bu yük çeşitleri gibi daha pek çok yük çeşidini güvenilir şekilde teslim ediyoruz. Hem bireysel hem dekurumsal hizmet vererek sizlere yardımcı oluyoruz. Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek çözümalternatifleri sunmaya devam ediyoruz. Tercihinize göre Tramp ve Liner taşımacılık türlerimizlehizmet veriyoruz. Denizyolu taşıma hizmetlerimizin avantajları şunlardır:

  • Ağır tonajlı ve proje yükleri gibi özenle taşınması gereken yükler güvenilir şekilde taşınır.
  • Ucuz fiyatlarımızla ekonomik açıdan da tasarruf sağlarsınız. Ro-Ro gemileri ve konteynırlarla taşıma yapıldığı için yüklerin zarara uğrama ihtimalinin minimum seviyede olması.
  • Güvenli ve sigortalı hizmet anlayışı sayesinde meydana gelebilecek zararların karşılanması.
  • Demiryolu taşımacılığı, havayolu taşımacılığı ve karayolu taşımacılığına göre çok daha az maliyetli olması
  • Uzak mesafelere taşınması istenen yükler için uygun, güvenilir ve kolay olması.
  • Yük kapasitesinin ve ilerlemelerin olması

Rusya Frigo Taşımacılık

Rusya frigo taşımacılık hizmetimiz sizin için sunduğumuz avantajlı hizmet seçeneklerimizden birisidir. Frigo taşımacılık aynı zamanda soğuk zincir taşıma, iklim kontrollü taşıma ve soğuk taşımacılık olarak da bilinmektedir. Yükleriniz, belirli derecelere göre özel ayarlanabilen soğutuculara sahip, ekstra donanımlı araçlarla taşıyarak frigo taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Ürünlerinizin tazeliğini ve besin değerini koruyarak raf ömrünü azaltmadan istediğiniz yere güvenilir şekilde teslim ediyoruz. Her sektörden ve çeşitli yükler için frigo taşıma hizmeti sunuyoruz. Rusya frigo taşımacılık hizmetimizle taşıdığımız ürün çeşitlerinden bazıları şu şekildedir:

  • Sebze ve meyve çeşitleri
  • Serum, şurup ve hap gibi medikal malzemeler
  • Beyaz et ve kırmızı et
  • Süt ve süt ürünleri
  • Dondurulmuş gıda çeşitleri (dondurma, dondurulmuş et, pizza, pasta vb.)
  • Kuruyemiş ürünleri
  • Çeşitli süs bitkileri
  • Çikolata gibi eriyebilecek gıdalar
  • Soğuk içecek çeşitleri

Gıda malzemelerinin yanında sağlığımız için oldukça önemli olan tıbbi ve medikal ürünler de ısıkontrolü yapılarak taşınmaktadır. Taşıma sırasında ortaya çıkabilecek kırılma ve bozulma gibi sorunlar için gerekli olan bütün önlemler alınarak güvenilir taşıma hizmeti verilmektedir. İşini bileşoförlerimiz ürünlerinizi sürekli kontrol ederek bir sorun yaşanması durumunda en kısa sürede müdahale etmektedir.

Acaba yüküm şu an nerde? Ürünüme zarar geldi mi? Ürünümün teslimatı ne zaman yapılır? Ürünlerim doğru adrese mi teslim edildi? Gibi sorularınız için anlık konum özelliği sunarak aklınıza takılan soruları teker teker cevaplıyoruz. İstediğiniz zaman anlık konum hizmetimizden yararlanarak yükünüzün nerede olduğunu ve hangi aşamada olduğunu anlık olarak görebilirsiniz. Çağrı merkezimizi arayarak da yükünüzün durumunu sorgulatabilirsiniz.

proje-tasimaciligi.jpgRusya Ağır Nakliyat

Rusya ağır nakliyat hizmetimizle standart ölçülerin dışındaki ürünlerinizi özel araçlar ve donanımlı ekipmanlar yardımı ile güvenilir ve hızlı şekilde taşıyoruz. Son derece titizlikle yürütülmesi gereken ağır nakliyat hizmetimizi alanında uzman çalışan kadromuzla profesyonel şekilde gerçekleştiriyoruz. Kara yolları, deniz yolları ve hava yolları ile ağır nakliyat hizmetimizi sizlere sunuyoruz. Ticaretin hacmine yön veren bu hizmetimizle kurumsal iş yerlerinin daha iyi hizmet vermesini sağlıyoruz. Ağır nakliye hizmetimizle taşıdığımız ürün çeşitleri şunlardır:

  • Türbin
  • Tır
  • Yat ve tekne
  • Konteyner şantiye
  • İş makinaları
  • İş ve inşaat makineleri
  • Santraller
  • İnşaat malzemeleri
  • Askeri araç ve ekipmanlar
  • Fabrikaların makine ve yedek parçaları
  • Ağır araçlar
  • Boru hatları
  • Köprü kirişleri
  • Tekerli vinçler
  • Trafo
  • Jeneratör
  • Vinç malzemeleri
  • Fuar stant ve ekipmanları
  • Çelik kafes konstrüksiyonlar
  • Silolar
  • Proje taşımacılığı,

Bunlar gibi daha pek çok ağır yük çeşidini profesyonel şekilde taşıyoruz. Yeterli bilgiye ve tecrübeye sahip çalışan ekibimizle aradığınız hizmeti sizlere en iyi şekilde sunuyoruz. Kamyon ve tırlarla taşınması mümkün olmayan yüklerinizi lowbed adı verilen yarı römork araçlar ile taşıyarak sorunların çözülmesini sağlıyoruz. Ağır nakliye hizmetimizden yararlanmak isteyen müşterilerimiz için öncelikle istediğiniz taşıma yöntemine ve yükünüzün özelliklerine göre detaylı planlama ve ar-ge çalışmaları yapıyoruz.

Daha sonra taşınmasını istediğiniz yükün boyutunu ve ağırlığını ölçerek ihtiyacınıza uygun lowbed araçlar sunup güvenilir taşıma hizmeti sunuyoruz. Hidrolik kayar rampa özelliği ile manevra özelliğini kolaylaştırarak büyük ölçüdeki yüklerin hasarsız ve hızlı taşınmasını sağlayan lowbed araçlar ile müşterilerimiz için pek çok avantajı bir arada sunuyoruz .Güzergâh bilgisi iyi olan alanında uzman şoförlerimizle istenilen zamanda istenilen yere yükünüzün teslimatı sağlıyoruz. Tercihinize ve ihtiyacınıza göre sigortalama, takma, sökme ve depolama gibi hizmetler sunarak da sizleri oldukça memnun ediyoruz.

Kaliteli hizmetlerimizi piyasanın altında ve uygun fiyatlarla sunarak ekonomik açıdan da tasarruf etmenizi sağlıyoruz. Düzenli şekilde avantajlı taşıma kampanyaları düzenleyerek de sizleri memnun ediyoruz. Hizmetlerimizden memnun kalmanız için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Şah Lojistik olarak her zaman ihtiyacınıza yönelik çözümler sunmaya devam ediyoruz.

Proje Taşımacılıkta Şah Lojistik

Proje taşımacılıkta Şah Lojistik diğer hizmetlerinde de olduğu gibi yine adından söz ettiriyor. Beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayarak mutlu olmanızı sağlıyoruz. Proje taşımacılığı hizmeti vererek ağır, havaleli, hacimli yani gabari dışı ürünlerinizin taşınmasını sağlıyoruz. Madencilik, enerji, inşaat, fabrika ve rafineri gibi alanlar için gerekli olan cihazların ve donanımların taşınmasını sağlıyoruz .Taşıma hizmetlerimizin yanında tercihinize göre depolama, dağıtım ve elleçleme gibi hizmetlerimizi de sunuyoruz .Alanında uzman çalışanlarımız yükünüzün özelliklerini iyi bilerek monte ve demonte işlemlerini profesyonel şekilde gerçekleştirir. Müşterilerimize güler yüzle ve çözüm odaklı yaklaşarak iş birliği içerisinde hizmet sunmaktadır. Ortaya çıkabilecek kaza ve hasar durumlarına karşı her zaman risk yönetimi planı yapıyoruz. Bu sayede taşıma sırasında ürünlerinizin zarara uğraması ihtimalini en düşüğe indiriyoruz. Sizler için her zaman sigortalı taşıma hizmeti sunarak zararınızı maddi ve manevi şekilde karşılıyoruz.

Tercih ettiğiniz güzergâha ve deniz yolları, kara yolları ve demir yolları gibi taşıma yöntemlerine göre özel düzenek ve araçlarla hizmet veriyoruz. Terminal kapasitesi, liman, otoyol, köprü, kavşak, geçiş yapılacak tünel, ağırlık kaldırma kapasitesi ve üst geçit yükseklikleri, trafik yoğunluğu ve yol şerit sayısı gibi unsurlara dikkat ederek güvenilir taşıma hizmeti sunuyoruz. Proje taşımacılığı için sağlık, emniyet ve güvenlik kurallarını esas alıyoruz. Sürücülerimiz için gerekli eğitimleri vererek düzenli testlerden geçirip daha donanımlı hale getiriyoruz. Yanlarında her zaman iş gözlüğü, baret, çelik burunlu ayakkabı ve iş eldivenlerini yanlarında bulundurarak daha emniyetli hale getiriyoruz. Standart ölçülerin dışında olan yüklerinize uygun çeker araçlar ve özel römorklar ile gerekli izin belgelerini alarak en hızlı ve en güvenli karayolu ve kombine taşıma sistemi ile varış noktasına taşıyarak montaj ve sigortalama gibi talepler doğrultusunda destek hizmetleri veriyoruz.

Rusya’ya En Uygun Fiyatlı Nakliye Firması

Dünya üzerinde artan nakliye firma sayıları, taşımacılıkta büyük bir rekabeti de beraberinde getirmiştir. Rekabetin en önemli ölçütleri arasında taşınan ürünün en kısa zamanda güvenli bir şekilde yerine ulaştırılması ve bu hizmetin en uygun fiyat ile karşılanılması olarak görülmektedir.

Bizler Şah Global Lojistik şirketi olarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için Rusya’ya en uygun fiyatlı nakliye firması olmayı prensip edinmişiz. Bu doğrultuda taşımacılık alanında Rusya nakliye hizmetini kaliteli koşullar içerisinde ve en uygun fiyat ile sağlamaktayız.

Nakliye alanında ücret farkını yansıtan en önemli etkenler arasında taşınacak malzemenin türü, hacmi, ağırlığı ve gideceği adres yer almaktadır. Bu doğrultuda taşınan ürün göz ününde bulundurulduğunda parsiyel taşımacılık hizmeti, komple taşımacılık hizmetine göre hacim olarak daha az yer kapladığı için uygun bir ücret ile karşılanabilmektedir. Bizler, müşterilerimizin göndereceği kargonun hacmi ve ağırlığı hakkında gerekli bilgileri edindikten sonra kargonun teslim alınacak ve teslim edilecek adresi göz önünde bulundurarak en uygun fiyatı sunmaktayız.

Bizler lojistik şirketi olarak, kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimize nakliye alanında en kaliteli ve en güvenilir hizmeti verebilmek için profesyonel faaliyetler yürütmekteyiz. Rusya nakliyesinde fiyat farkları bulunsa dahi deneyimli personel kadromuz ile her türlü taşımacılık hizmetini en güvenilir şekilde en uygun fiyata sağlamayı prensip haline getirmiş bulunmaktayız.

Rusya Nakliye Güzergâhı

Rusya nakliye güzergâhı müşterilerin tercihine, teslim edilmesini istedikleri şehrin konumuna ve bazı seçeneklere göre değişkenlik göstermektedir. Rusya ulaşım konusunda geniş ulaşım yolu seçenekleri sunarak kolay ulaşım sağlamaktadır. Ukrayna üzeri, Gürcistan üzeri ve Avrupa üzeri olarak üç farklı güzergâh seçeneği ile kara yolu üzerinden Rusya’ ya ulaşım hizmeti veriyoruz. Rusya nakliye hizmetinden yararlanmak isteyenler için en fazla tercih edilen güzergâhımız ise Gürcistan üzeri güzergâhıdır. Ukrayna üzeri yol ise Gürcistan üzeri yoldan sonra yoğun olarak tercih edilen güzergâhtır. Ancak, iki ülke arasında yaşanan savaş nedeniyle bu güzergahımızı askıya almak durumunda kaldık.

Rusya için tercih edilen güzergâhlar arasında en az tercih edilen yol ise en zor olan yoldur ve bu yol tamamen Avrupa ülkeleri üzerinden geçiş yaparak ulaşım sağlanmaktadır. Taşınmasını istediğiniz ürünün içeriğine bağlı olarak Ukrayna ve Gürcistan üzerinden geçiş problemi bulunması durumunda tercih edilen bu güzergâh, maliyeti ve teslimat süresini uzatması nedeniyle pek tercih edilmemektedir. Yükünüzün özelliklerine ve tercihine göre uygun güzergâh seçerek yükünüzün teslim edilmesini sağlıyoruz. Güzergâhlar hakkında sizleri bilgilendirerek aklınızda soru işareti kalmamasını sağlıyoruz. Tercih ettiğiniz güzergâha göre plan ve program yaparak herhangi bir sorun çıkmasını önlüyoruz. Yol açıkmadan taşıma hizmeti için gerekli olan belgeleri edinerek önceden edinerek vakit kaybetmeden ve yasal şekilde taşıma hizmeti gerçekleştiriyoruz. Tercih ettiğiniz taşıma hizmeti de güzergâh seçimini etkilemektedir. Örneğin parsiyel taşıma hizmetinden yararlanmak istiyorsanız diğer müşteriyle ortak güzergâh ayarlanması gerekmektedir .Bu gibi seçenekleri göz önünde bulundurarak ihtiyacınıza yönelik hizmetler sunuyoruz. Yükünüzü en kısa sürede ve güvenilir şekilde teslim ediyoruz. Yol durumuna, hava şartlarına ve ülkenin durumuna göre gerekli önlemleri alarak işlemlerimizin aksamasını önlüyoruz.

russia-02.jpgRusya Nakliye Varış Noktaları

1.Vyborg

7. Moskova

13. Yelets

2. Krasnodar

8.Kazan

14.Podolsk

3. Peterbug

9. Soçi

15.Orenburg

4. Armavir

10. Samara

16. Yoşkar

5. Volgograd

11. Sızran

17. Tümen

6.Barnaul

12.Perm

Rusya Nakliye Fiyatları

Rusya nakliyesi alanında taşıması yapılacak kargo hakkında genel bilgiler edinmediği takdirde, sabit bir fiyat belirmek mümkün değildir. Zira nakliye hizmetinde fiyat farkını belirleyen temel unsurlar vardır. Bunlar;

  • Taşınacak ürünün hacmi,
  • Gidilecek yol mesafesi,
  • Ürünün temel ağırlığı,
  • Ürünün taşınma şekli gibi etkenler olarak belirlenmektedir.

Bizler Şah Global Lojistik şirketi olarak, taşımacılıktaki tüm bu ince detayları göz önünde bulundurarak müşterilerimize olabilecek en uygun fiyatı sunmaktayız.

Nakliye alanında firma ve müşteri arasındaki sürekliliğin devamlılığını belirleyen faktörler arasında, bu hizmetin uygun bir fiyatla sağlatılıyor olabilmesidir. Müşteriler, taşınacak ürünleri Rusya nakliye fiyatları durumunu göz önünde bulundurarak firmalar arasında bir tercihte bulunmaktadır. Bu doğrultuda en iyi ve güvenilir hizmeti, en uygun fiyata sağlayan firma ön plana çıkmaktadır. Bizler firma olarak, kurulduğumuz günden bu yana kaliteli hizmeti uygun fiyata sağlama farkındalığı ile hareket etmekteyiz. Taşımacılıkta ki bu temel prensibimiz bizi diğer firmalar arasından sıyırarak çokça tercih edilen firma haline getirmiştir .Bizler, taşımacılığın ilk aşamasından başlanarak müşterilerimizle sağlıklı bir iletişim kurup, gerekli olan işlemler doğrultusunda profesyonel ekip ve ekipmanlarla çalışmaktayız. Taşımacılık faaliyetimizi tekbir alana sığdırmayarak frigo taşımacılığı, konteyner vagon nakliye, transit nakliye, parsiyel ve komple yük taşıma gibi çeşitli hizmetler sunmaktayız. Taşımacılıktaki bu çeşitli seçenekleri, en iyi kalitede ve olabilecek en uygun fiyata sağlamaktayız.

Rusya’ya Tır Kaç Günde Gider?

Nakliye alanında iş akışını belirleyen ana aktörlerin başında zaman unsuru gelmektedir. Müşteriler göndereceği kargonun en kısa sürede güvenli bir şekilde gideceği adrese ulaşmasını temenni etmektedir. Bu durum da beraberinde taşımacılık sektöründe hız faktörünü öne çıkarmıştır .Dolayısıyla firmalar, verilen kargoyu en kısa sürede güvenli bir şekilde alıcı firmaya ulaştırma yarışına girmiştir. Farklı Güzegahlar göz önünde bulundurduğumuzda ortalama Rusya'ya tır 5 – 7 aralığında gider.

Dünya ticaretinde önemli bir yer teşkil eden Rusya ile ticaret yapan firmalar, ürün alışverişinde bulunurken Rusya’ya tır kaç günde gider? sorusu üzerinde önemle durmaktadır. Bizler Şah Global Lojistik şirketi olarak, müşterilerimize Rusya ile karayolu üzerinden tır ile nakliye hizmeti verirken, zaman etkenini temel alarak olabilecek en kısa sürede ulaşım olanağı sunmaktayız. Karayolu üzerinden verdiğimiz bu hizmet, aktarmasız olarak adrese direk teslim edildiğinden güvenli bir şekilde nakliye geçekleştirilmiş olmaktadır.

Karayolu üzerinden verdiğimiz güvenli taşımacılığımızın yanında nakliye hizmetimizdeki kısa sürede ki teslimat başarımız, bizi en çok tercih edilen firma konumuna getirmiştir. Bizler firma olarak, tecrübeli personel, donanımlı ekipmanlar ve yılların vermiş olduğu deneyimle ile müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaktayız. Rusya’nın yollarını ve şehirlerini iyi bilen şoförlerimiz sayesinde, tırlarımız gideceği adres farklılığı göz önünde bulundurularak 5 veya 7 iş günü içerisinde teslimatlarını gerçekleştirmektedir. Bizler müşterilerimize, güvenli nakliye ve fiyat uygunluğu hizmetinin yanında hızlı bir teslimat olanağı da sunmaktayız.

telefon.jpgİLETİŞİM
Taşınması gereken yüklerinizi güvenli koşullarda taşımak, maddi ve manevi zarara uğramamak adına Şah Global Lojistik firmamızla iletişime geçebilir, detaylı bilgi alabilir, sorularınıza doğru yanıtlar bulabilirsiniz.
MERKEZ VE ŞUBELER
İSTANBUL –Mollagürani Mh. Vatan Cd. (Adnan Menderes Cd.) Fatih +90 (0212) 631 02 01
MERSİN – Camişerif Mh. Lina Nasif Sk. No:14 Kat : 2/4 Akdeniz +90 (324) 233 09 09 / 233 09 53
İZMİR – Osmangazi Mh. Dumlupınar Cd. No: 156 Nihavend Apt. 3/6 Bayraklı +90 (232) 342 98 49
ANKARA – Atakent Mh. A/33/55 Banka Blokları Elvankent , ETİMESGUT +90 (312) 502 44 21
GAZİANTEP – Mücahitler Mh. 52043 Sk. No:1 Mehmet Karagülle İş Merkezi Kat.6/63 Şehitkamil / +90 (342) 323 17 68
ADANA – Tellidere Mh. 72051 Sk. No:22 Kat:2 SEYHAN +90 (322) 225 12 31
İRAN – Birim 28 6nd Fl Etminan Bldg. No.2 Vali-e Asr St Corner Taleqani St. Tahran +98 (21) 664 155 66
ALMANYA –Baurngasse 24/90443 Nürnberg +49 (176) 721 273 17

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.