Şadan Kalkavan’ı kaybettik

Şadan Kalkavan’ı kaybettik

Türk denizcilik camiasının duayen isimlerinden ve Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kalkavan bugün öğle saatlerinde tedavi gördüğü...

Türk denizcilik camiasının duayen isimlerinden ve Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kalkavan bugün öğle saatlerinde tedavi gördüğü Florence Nightingale hastanesinde hayata gözlerini yumdu. Geçtiğimiz günlerde açık kalp ameliyatı olan Kalkavan'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu.

Kalkavan’ın cenazesi 13 Mart Cuma günü Ataşehir Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek. Merhuma Tanrı’dan rahmet, kederli ailesi ve tüm denizcilik camiasına baş sağlığı dileriz.

ŞADAN KALKAVAN KİMDİR?

Denizcilik camiasının duayen isimlerinden Şadan Kalkavan 1939 yılında Rize'de doğdu. Uzun yıllar Fenerbahçe'de yöneticilik yapan adan Kalkavan, 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile girdiği amansız şampiyonluk mücadelesini kazandığı sezon kulübün futbol şube sorumlusuydu.

Beyfendi ve mütevazi kişiliğiyle spor kamuoyunun ve iş dünyasının yakından tanıdığı Şadan Kalkavan'ın vefat haberi büyük üzüntü yarattı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.