Saati 1 TL’ye elektrikli otomobil deneyimi ayrıcalığı

Saati 1 TL’ye elektrikli otomobil deneyimi ayrıcalığı

Zorlu Enerji, Dünya Kadınlar gününe özel olarak elektrikli araç kiralama platformu “electrip”le sadece kadınlara özel kampanya başlatıyor.8 Mart tarihinde ve devam eden hafta sonu boyunca tüm kadınlar; “electrip”i 1 TL'ye test edebilecek.

Zorlu Enerji, elektrikli araç kiralama platformu “electrip” ile yeni bir deneyime öncülük ediyor.8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel tüm kadınlara elektrikli araç deneyimi ayrıcalığı sunuyor.

Dünya Kadınlar Günü ve devam eden hafta sonu boyunca tüm kadınlar; “electrip”in elektrikli araç kiralama platformundan saati sadece 1 TL’ye yararlanma fırsatı bulacak. Üstelik electrip ile Renault ZOE veya BMW i3 kiralayabilecek olan kadınlar, kullanacakları elektrikli otomobilleri ZES Şarj İstasyonlarından ücretsiz ve hızlı şarj edebilecek ve herhangi bir ek ücret ödemeyecek.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kullanımı gittikçe yaygınlaşan elektrikli otomobiller; çevreci, tasarruflu, sıfır emisyonlu ve aynı zamanda gürültüsüz olmaları nedeniyle tüketiciler tarafından tercih ediliyor.

Uygulamayı indir, kolayca “electrip”le

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kampanyadan yararlanmak isteyen kadınların yapması gereken tek şey ise “electrip” mobil uygulamasını Google Play veya App Store’dan indirip, kayıt olmak. Böylece kadınlar 8 – 9 ve 10 Mart tarihlerinde diledikleri saate yapacakları rezervasyon ile saati 1 TL’ye Levent 199 Plaza ya da Zorlu Center’dan elektrikli araçlarını teslim alabilecek.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.