S-Cross'un satışı 30 Eylül'de başlıyor

S-Cross'un satışı 30 Eylül'de başlıyor

Japon otomotiv devi Suzuki'nin SX4 S-Cross modeli Türkiye'de vitrine çıkıyor. Araç, 51 bin 700 TL'den satılacak. Suzuki'nin Crossover segmentindeki otomobili...

Japon otomotiv devi Suzuki'nin SX4 S-Cross modeli Türkiye'de vitrine çıkıyor. Araç, 51 bin 700 TL'den satılacak.

Suzuki'nin Crossover segmentindeki otomobili Suzuki SX4 S-Cross, eylül sonunda Türkiye'de satışa çıkıyor. "Yaşam tarzı" sloganını yansıtan Sx4 S-Cross, modern çizgileriyle dikkat çekiyor. "Duygu, kalite ve aerodinamik" temasını içeren Suzuki SX4 S-Cross otomobilin, ön tampondan başlayan dinamik çizgileri, kapıların üzerinden arkaya doğru devam ediyor.

HIZ KESMEYECEĞİZ

SX4 S-Cross'un 51 bin 700 liradan satışa sunulacağını söyleyen Suzuki Türkiye Genel Müdürü Engin Kubilay, "Araç 30 Eylül'den itibaren piyasada olacak. Son çeyreğe SX4 S-Cross ile çok iyi bir giriş yapacağımıza ve kendi satış rekorumuzu kıracağımıza inanıyoruz. Önümüzde yüksek hedeflerimiz var, bundan sonra hız kesmek yok" dedi. Türkiye'de tek markada en uzun distribütörlük yapan Suzuki'nin, bu yıl 30. yılını kutladığını da hatırlatan Engin Kubilay, son dönemde global olarak hem satışlarını hem de kârlılıklarını artırdıklarını söyledi.

KOTA 4 KAT ARTTI

Bu durumun önümüzdeki dönemde yeni ürün politikalarına olumlu yansıyacağını belirten Kubilay, sözlerine şöyle devam etti: "S-Cross'u tüm Suzuki ailesi olarak uzun süredir bekliyorduk. Aracın SUV pazarında çok hızlı bir şekilde kendi trendini yaratacağına inanıyoruz. Son çeyrekte bin 300 adet S-Cross satmayı planlıyoruz." Suzuki Global'in başlangıçta Türkiye'ye sadece 350 araçlık genel kota verdiğini anlatan Kubilay, "Ancak biz bunu yaklaşık dört katına yükselttik. Bu sene toplamda 2 bin 600 araç satmayı ve pazar payını en çok artıran marka olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

'Bu yıl, 900 adet motorsiklet satacağız'

Engin Kubilay, Suzuki'nin motosiklet ve denizde dıştan takma motorda da hedeflerini büyüttüğünü söyledi. Kubilay, bu alandaki satışlarını 2012'ye oranla katladıklarını hatırlatarak, "Motorsiklette 2012'de bir önceki yıla göre üç kat büyüdük. 2013'ü 900 adetlik satışla kapatacağız" dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.