RMK Marine iki süperyatı ile final oylamasında

RMK Marine iki süperyatı ile final oylamasında

İnşa ettiği süperyatlarla pek çok uluslararası ödülün sahibi olan  RMK Marine, bu kez Karia ve RMK 5000 True Luxury Explorer tekneleri ile Uluslararası...

İnşa ettiği süperyatlarla pek çok uluslararası ödülün sahibi olan  RMK Marine, bu kez Karia ve RMK 5000 True Luxury Explorer tekneleri ile Uluslararası Yat ve Havacılık Yarışması’nda final oylamasına kaldı.

Prestijli İngiliz “design et al” Dergisi’nin her sene düzenlediği ve tüm dünyadan farklı kategorilerde teknelerin katıldığı Uluslararası Yat ve Havacılık Ödülleri kapsamında bu yıl, Karia 30 metre ve üzeri motor yat kategorisinde ve RMK 5000 True Luxury Explorer tekneleri, 40 metre üstü konsept süperyatlar kategorisinde aday listesine adını yazdırdı.

14 Nisan 2013 tarihine kadar http://thedesignawards.co.uk/yachtandaviation/voting-2013.html   adresinden oy verilerek kazananları belirlemek mümkün.

RMK 5000

RMK Marine ve  Hot Lab Yacht & Design’ın güçlerini birleştirerek üretimine başladıkları  RMK 5000 konseptinin, True Luxury Explorer ve Leisure olmak üzere iki farklı versiyonu  bulunuyor. RMK 5000 True Luxury Explorer tekneleri tasarımı, modern hatları, yumuşak kavisleri ile pürüzsüz ve düzenli bir görünüm sunuyor. Tasarımdaki tam deplasmanlı gövdeler, 500 GT eşiğinin altındaki dizel/elektrikli tahrik paketi sayesinde uzun mesafeli seyir imkanı sağlıyor. Her iki projede de 10’a kadar misafirin yanı sıra 8 mürettebat ile Kaptan için yeterli konaklama imkanına yer veriliyor.

Tam genel yerleşim henüz konfigürasyon aşamasında olmakla birlikte, bu alan aynı zamanda bu kaşif süperyatın sizi götüreceği bölgelerin tadını en iyi şekilde çıkarmanız için “kısa süreli inişler”e müsait bir helikopter güvertesine de dönüştürülebiliyor. Helikopter güvertesi, yat sahibi ve misafirlerine en ücra bölgeleri bile keşfetme özgürlüğü sunuyor. Leisure konseptinde, helikopter güvertesinin yerini alan 6 metre genişliğindeki yüzme havuzu ile şezlonglar en üst düzey seyir deneyiminin yanı sıra sessiz ve huzurlu bir ortam yaratıyor.

 KARİA

Süperyat sektörünün Oscar’ı olarak kabul edilen Dünya Süperyat Ödülleri 2012’de Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Karia’nın tasarımı Ron Holland, iç dekorasyonu Design Unlimited tarafından gerçekleştirildi. 45 metre uzunluğundaki “Karia”, yüksek teknolojiyi tasarım ve kalite birleştiriyor. Bütün kullanım alanları maksimum konfor ve rahatlık sunmak hedefiyle tasarlanan motoryatta 4 misafir kamarası, bir VIP odası ile master kamara bulunuyor. Tekne sahibinin kullanım alanı olan özel güvertede 3 banyo, bir giyinme odası ve ayrı bir  dinlenme mekanı yer alıyor. Kaptan kabinleri ve köprü arasında yer alan özel geçişler, tekne sahibi ve mürettebatın alanlarını birbirinden ayırıyor. Karia tümüyle RMK Marine tarafından inşa edilerek donatıldı.

RMK Marine iki süperyatı ile final oylamasında

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOJİPORT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.