Renault Trucks'ın 13 litrelik motor Türkiye turu başlıyor

Renault Trucks'ın 13 litrelik motor Türkiye turu başlıyor

Renault Trucks, yakıt tasarrufunu maksimize eden 13 litrelik motora sahip çekicilerini taşımacılık profesyonelleri ile buluşturuyor.

13 litre motorlu çekicilerin pazarda daha yaygın hale gelmesini hedefleyen Renault Trucks, T 520 Yüksek Kabin ve T 480 modellerini filo sahipleri ve sürücüler ile buluşturmak üzere yola çıkıyor. Yetkili bayisi Koçaslanlar Otomotiv’in işbirliğiyle 17 Şubat – 14 Mart arasında Marmara ve Batı Karadeniz’de il il turlayacak Renault Trucks çekicilerin 17 Şubat haftasında güzergahı, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Gebze ve Kocaeli olacak.

renault-trucks_t-520_gorsel-2.jpgRenault Trucks’ın 13 litre motora sahip çekicileri, yakıt tüketimi, ikinci el değeri ve daha uzun motor ömrü ile toplam sahip olma maliyetini optimize ediyor. 13 litre motorlar, piyasanın en geniş tork aralığında çok çeşitli güç seçeneği sunuyor. Bu sayede yüksek bir ticari hız sağlarken yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri azaltılıyor.

Renault Trucks T serisi çekiciler ile pazarın en iyi yakıt tüketimi seviyelerini yakaladıklarına değinen Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu; “Rekabetin ve maliyetlerin yüksek olduğu taşımacılık alanında, müşterilerimizin toplam sahip olma maliyetine odaklanıyoruz. Lojistik firmaları da geçmişe göre bu konuya çok daha fazla önem veriyor ve maliyet kalemleri çok daha hassas hesaplanıyor. 13 litrelik motorlar ile daha düşük bir yakıt tüketimi sağlanıyor. İkinci el değeri ve uzun motor ömrü ile de toplam sahip olma maliyetine katkı sağlanıyor” şeklinde açıkladı.

Bursalıoğlu, 13 litrelik motorun avantajlarını yüksek kabinin konforu ile birleştirdiklerinin altını çizerek; “Türkiye’de 13 litre motora sahip çekicilerimiz, büyük ilgi görüyor. Kalifiye sürücüleri, filolarında uzun süreli görevlendirmeyi hedefleyen lojistik firmaları da sürücülerinin beklentilerini önemseyerek tercihlerini bu araçlardan renault-trucks_t-480_gorsel.jpgyana kullanıyor. Bu nedenle filo sahipleri ve sürücülerin araçlarımızı daha yakından tanımaları için bu özel buluşma etkinliklerini düzenliyoruz.”

Renault Trucks Roadshow Takvimi – 17 Şubat Haftası

Tekirdağ – Edirne        (17 Şubat, Pazartesi)   Yer : Tekirdağ Kooperatifi / Malkara Kooperatifi / Keşan Kooperatifi

Tekirdağ - Edirne         (18 Şubat, Salı)            Yer : Hayrabolu Kooperatifi / Uzunköprü Kooperatifi / Lüleburgaz Kooperatifi

Kırklareli                     (19 Şubat, Çarşamba) Yer : Kırklareli Taş. Kooperatifi / Pınarhisar Kooperatifi / Sergen Kooperatifi

Tekirdağ                      (20 Şubat, Perşembe) Yer : Çorlu Kooperatifi / Tepecik Kooperatifi

Gebze - Kocaeli           (21 Şubat, Cuma)         Yer : Pause Park / Kocaeli

 

renault-trucks_road-show_gorsel-1.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.