REKOR: 100,000’inci yeni DAF CF, ve XF

REKOR: 100,000’inci yeni DAF CF, ve XF

DAF Trucks, Eindhoven’da 100,000’inci yeni jenerasyon CF ve XF üretimini tamamladı. DAF Trucks, ilk defa bu kadar hızlı 100,000’lik seri üretti. 100,000’inci araç, DAF XF 450 4x2 FT Super Space Cab, Belçika’daki Gheys Nakliyat’a kutlamayla teslim edildi.

Eindhoven, DAF Trucks’ta ve Büyük Britanya Leyland Trucks’ta,Temmuz 2017’den bu yana şimdiki jenerasyonun XF ve CF araçları üretiliyor. O zamandan beri en az 100 bin birim üretildi.

DAF Trucks Yönetim Kurulu Başkanı Harry Wolters: “Bu kadar çabuk hedeflere ulaşılması yeni jenerasyon tırların kalite ve yeterlilik göstergesidir. Müşterilerimiz, tırlarımızda güvenirlilik, benzin tasarrufu, düşük işletim maliyeti ve en önemlisi sürücü komforuna övgüler yağdırmaktadır. DAF’ın Avrupa’da birinci olmasına şaşırmamalı” açıklamasını yaptı.

100,000’inci TIR, Belçika’da Gheys Nakliyat’a yük ve konteyner taşımasında özelleştirilmesi için nakledildi. Teslimat töreninde konuşan firma ortaklarından Luc Gheys  “DAF Trucks’la uzun bir geçmişimiz var. Babamın 80’lerde kullandığı tır DAF Coach’tu ve bir çekiciye dönüştürülmüştü. O zamandan beri DAF filomuzda çok öenmli bir yere sahip. DAF tırlar ve DAF bayisi Lavrijsen’le güzel tecrübelerimiz oldu. Bu yüzden şu anda filomuzda 80 DAF bulunmakta ve bu sene bu sayıya 25 DAF daha eklemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

daf-100-bininci-arac-teslimati.jpg

DAF, halihazırda 100,000 en yeni jenerasyon XF ve CF üretmişti. 100,000’inci tırın anahtarları ise Yönetim Kurulu Başkanı, Harry Wolters tarafından Gheys Nakliyat ortaklarından Luc Gheys’e teslim edildi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.