Rahmi Koç, COVID19 nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Rahmi Koç, COVID19 nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Koç Holding'i babası Vehbi Koç'tan devraldıktan sonra uzun yıllar yöneten ve bir süredir işleri çocuklarına emanet eden Rahmi Koç'un koronavirüs nedeniyle Amerikan Hastanesine kaldırıldığı iddia edildi.

Virüs belası Koç Ailesi'ne de bulaştı. 

Muğla Bodrum'da 90'ıncı yaş günü için bir parti organize eden Rahmi Koç, davetlilere koronavirüs testini şart koşmuştu. Son dakika edinilen bilgilere göre Koç'un kovid-19 nedeniyle İstanbul Amerikan Hastanesi'nde müşahede altında tutulduğu öğrenildi

Koç Ailesi'nden açıklama gelmedi

Sirketdedikodulari.com sitesinden Göktuğ Efil'in haberine göre, Koç Holding'in Onursal Başkanı Rahmi Koç, ilerleyen yaşına rağmen dinç görünümü ve sağlıklı yaşamı ile örnek iş insanları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde 90. yaş gününü kutlamak için Bodrum'da doğum günü partisi düzenleyen Rahmi Koç'un, organizasyon öncesinde konuklardan koronavirüs testi istediği ve sıkı önlemlerin alındığı haberleri duyulmuştu. Ancak alınan sıkı tedbirlere rağmen Rahmi Koç'un koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve hastaneye kaldırıldığı ileri sürüldü. Öte yandan ilgili konuyla birçok internet sitesi haber yaparken Koç Ailesi'nden şu ana kadar herhangi resmi bir açıklama gelmedi. 

Diğer taraftan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile olan dostluğu ile bilinen Rahmi Koç, sık sık Çebi Başkan ile bir araya geliyordu. Bilindiği üzere Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de koronavirüse yakalanmış ancak ikinci testte sonucu negatif çıkarak hastalığı atlatmıştı.

Kaynak:  https://www.sirketdedikodulari.com/gundem/rahmi-koc-kovid-19-nedeniyle-hastaneye-yatirildi-h418.html  

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.