Qatar Airways Bodrum'a uçtu, sırada Antalya var

Qatar Airways Bodrum'a uçtu, sırada Antalya var

Qatar Airways, 7 ay içinde ilk uçuşunu gerçekleştirdiği üçüncü Türkiye destinasyonu olan Bodrum’dan sonra Antalya'ya direkt seferlere başlayacak. Turistik sezonda yapılacak seferler, Airbus A320 ile 28 Eylül'e kadar haftada iki kez gerçekleşecek.

Qatar Airways'in Doha'dan Bodrum'a ilk aktarmasız uçuşu, Salı günü Milas-Bodrum Havalimanı'nda gerçekleşerek, havayolunun Türkiye'deki altıncı ve yedi ay içinde ise üçüncü destinasyonu oldu. Airbus A320 ile gerçekleşen Qatar Airways QR317 seferi, Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan saat 07:15'de ayrılıp 11:55'te Milas-Bodrum Havalimanı'na ulaştı ve geleneksel su takı ile karşılandı.

Havayolu, Bodrum'a direkt uçuşların başlamasından bir gün sonra da Antalya'ya sezonluk ve direkt uçuşlarını gerçekleştirmeye başlayacak.

Qatar Airways’in haftada iki kez Bodrum’a yapacağı yeni seferler, Airbus A320 uçağı ile Business sınıfında 12, Ekonomi sınıfında ise 132 koltuk ile beş yıldızlı konfor sunuyor. Turistik sezonda gerçekleştirilecek hizmet, her Salı ve Cuma günleri 28 Eylül 2018'e kadar devam edecek.

Qatar Airways, şu an Türkiye'deki altı destinasyona; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na günde iki kez, İstanbul Atatürk Havalimanı'na haftada on kez, Adana Havalimanı'na haftada üç kez, Hatay Havalimanı’na haftada üç kez, Ankara Esenboğa Havalimanı’na günlük ve Milas Bodrum Havalimanı’na sezonluk olarak haftada iki kez uçuş gerçekleştirmektedir. Ödüllü havayolu şirketi, Kasım 2017'de Adana'ya ve Nisan 2018'de Hatay'a direkt seferler başlattı.

Ödüllü uçak içi hizmetinin keyfini çıkarmanın yanı sıra, Bodrum’a seyahat eden yolcular, gişe rekorları kıran son filmler, TV dizileri, müzikler, oyunlar ve 4.000'e kadar eğlence içeriği sunan Qatar Airways'in ödüllü uçuş eğlence sistemi Oryx One'a da erişebilecekler.

katar-bodrum2.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.