PTT–İş Bankası ile HGS alımı daha kolay

PTT–İş Bankası ile HGS alımı daha kolay

PTT ile İş Bankası yaptıkları işbirliği ile müşterilerin Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketine ulaşmalarını daha kolay hale getirdi. İki kurum arasındaki...

PTT ile İş Bankası yaptıkları işbirliği ile müşterilerin Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketine ulaşmalarını daha kolay hale getirdi. İki kurum arasındaki işbirliğine göre; 18 Aralık 2012 tarihinden itibaren İş Bankası şubelerinden ve İnternet Şubesi’nden banka müşterilerine HGS etiket satışı ve otomatik bakiye yüklemesi işlemi gerçekleşecek, bu satış ve yükleme işlemini İş Bankası’nın kredi kartı ya da ek hesabı sahibi müşteriler yapabilecek. PTT ve İş Bankası arasındaki işbirliğinin duyurulduğu basın toplantısında konuşan PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural, PTT ailesi olarak İş Bankası ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Tural konuşmasında; “PTT olarak 172 yıllık tecrübe ve birikimimizle günümüz gelişmeleri ışığında kaliteli hizmetler üretmek ve bunları halkımıza götürmek gayesiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İş Bankası ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği, İş Bankası şubelerinden ve İnternet Şubesi’nden banka müşterilerine Hızlı Geçiş Sistemi etiket satışı ve otomatik bakiye yüklemesi işlemlerinin yapabilmesini sağlayan bir anlaşmadır. Vatandaşlar Kartlı Geçiş Sisteminin (KGS) yerini alacak HGS ürünlerini İş Bankası’nın şubeleri ve İnternet Şubesi’nden temin edebilecekler, söz konusu ürünler ek hesabı bulunan bir cari hesap veya kredi kartı ile ilişkilendirileceği için otomatik yükleme talimatı kapsamında HGS etiketinin bakiyesi belirli bir limitin altına indikçe otomatik yükleme işleminin gerçekleştirilmesi söz konusu olacak. PTT olarak bu işbirliği ile yeni müşterilere yeni hizmet sunmak ve hizmetlerimize bir yenisini ilave ediyor olmaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

HGS ETİKETLERİ İŞ BANKASI ŞUBELERİ VE İNTERNET ŞUBESİ’NDE

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali ise İş Bankası olarak müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak yenilikçi ürünler sunduklarını, değişen müşteri talep ve ihtiyaçlarını proaktif olarak takip ettiklerini belirterek, PTT ile yapılan işbirliği ile köprü ve otoyol geçişlerini kolaylaştıran HGS’nin de otomatik yükleme kolaylığı ile birlikte müşterilerinin hizmetine sunulduğunu söyledi. Adnan Bali konuşmasında, “Bankamız HGS uygulaması ile HGS etiketlerinin satışı esnasında müşterilerimizin ek hesabı bulunan bir cari hesap veya kredi kartı ile ilişkilendirilmesi, otomatik yükleme talimatı kapsamında da HGS etiketinin bakiyesi belirli bir limitin altına indikçe otomatik yükleme işleminin gerçekleştirilmesi söz konusu olacaktır. Böylece etikette yeterli bakiye olup olmadığı konusunda müşterilerimiz endişe duymayacaklardır. HGS etiketleri şubelerimizden, 1. sınıf HGS etiketleri ise hem şubelerimiz hem de İnternet Şubemizden ücretsiz olarak alınabilecektir”  dedi.

www.lojiport.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.