Proton'un yeni hatchbackine büyük ilgi

Proton'un yeni hatchbackine büyük ilgi

Proton 'SUPRIMA' ismini verdiği yeni C segmenti hatchback modelinin lansmanını geçtiğimiz 17 Ağustos günü Kuala Lumpur, Malezya' da yapmıştı. Proton 'SUPRIMA'...

Proton 'SUPRIMA' ismini verdiği yeni C segmenti hatchback modelinin lansmanını geçtiğimiz 17 Ağustos günü Kuala Lumpur, Malezya' da yapmıştı.

Proton 'SUPRIMA' ismini verdiği yeni C segmenti hatchback modelinin lansmanını geçtiğimiz 17 Ağustos günü Kuala Lumpur, Malezya' da yapmıştı. Lansman pek çok üst düzey devlet adamı ve Proton' un kurucu başkanı aynı zamanda da dönemin Malezya başbakanı olan Tun Dr. Mahathir MOHAMED tarafından onurlandırıldı. You Tube üzerinden de canlı olarak yayınlanan lansman tüm dünyada izlendi.

Yeni Proton yönetimi DRB-HICOM' un ikinci global otomobili olan Suprima' yı sizlere daha yakından tanıtmak istiyoruz. Motor olarak Preve modelinde kullanılan 1.6 litre hacimli ve turbo beslemeli 140hp gücünde, 205Nm tork üreten Cam Pro CFE benzinli motor kullanılmış. Şanzıman olarak direksiyondan kumandalı 7 ileri F1 şanzıman kullanılmıştır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.