Prometeon'dan zorlu koşullara uygun lastik: TQ:01

Prometeon'dan zorlu koşullara uygun lastik: TQ:01

Prometeon’un maden, taş ocağı ve inşaat sahaları gibi yol dışı koşullar için geliştirdiği “TQ:01” lastikleri, en zorlu koşullarda dahi üstün performans vadediyor.

Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi, Pirelli marka premium endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon’un maden, taş ocağı ve inşaat sahaları gibi yol dışı koşullar için geliştirdiği “TQ:01” lastikleri, en zorlu koşullarda dahi üstün performans vadediyor. Aracın tüm akslarında kullanabilecek şekilde tasarlanan seri; yüksek aşınma direnci, artırılmış ilk ömür performansı ve yüksek yapısal bütünlüğü bir arada sunuyor.

Yüzde 20 daha fazla taban hamur bileşimi ile en yüksek ‘ilk ömür performansı’

Artırılmış diş derinliği ve önceki ürüne göre içerdiği yüzde 20 daha fazla taban hamur bileşimi sayesinde ilk ömür performansı yükseltilen “TQ:01” lastikleri aynı zamanda artırılmış sırt altı kauçuğu sayesinde de yüksek karkas koruması ve üstün dayanıklılık sağlıyor.

TQ:01 serisi, kendi kendini temizleme özelliğine sahip kanallar sayesinde karkasın dayanıklılığını artırıyor ve kullanıcılarına daha uzun lastik ömrü sunuyor. Yeni kanallar ve enine bloklar sayesinde de en zorlu zemin ve çalışma koşullarında bile olağanüstü çekiş performansı sağlıyor.

En zorlu koşullarda kesilme ve kopmalara karşı yüksek dayanıklılık

Serinin yenilenen ve geliştirilen sırt deseni, yüksek kilometre performansı sunarken kesilme ve kopmalara karşı da mükemmel dayanıklılığı garanti ediyor. Güçlendirilmiş yanaklar, darbelerden kaynaklanan hasarları önleyerek lastiğin dayanıklılığını artırıyor. Derin ve yüksek bloklar, sırt aşınmalarına karşı üstün direnç sağlıyor.

13R22.5 ölçüsünde kullanıcılara sunulan “TQ:01” serisi lastikler, artırılmış kilometre performansı ve üstün karkas dayanıklılığı sayesinde yol dışı koşullarda faaliyet gösteren filoların operasyonel maliyetlerine sağladığı faydalar ile öne çıkıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.