Prometeon Türkiye'nin lastik yönetimi hizmeti genişliyor

Prometeon Türkiye'nin lastik yönetimi hizmeti genişliyor

Yurtiçi ve yurtdışında önemli inşaat projeleri gerçekleştiren Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi A.Ş. ile Prometeon Türkiye iş birliklerini büyüttüklerini duyurdu.

Yapı Merkezi ve Prometeon Türkiye, lastik ve bütçe yönetimi alanında devam eden iş birliklerini büyüttü. Prometeon Türkiye, yürüttüğü mevcut operasyona ilave olarak, Yapı Merkezi’nin Tanzanya’da faaliyet gösteren bir başka şantiyesindeki araçları için de lastik ve bütçe yönetimi danışmanlığı hizmeti verecek.

Şenocak: “2019 yılında %90’a varan oranda tahmin doğruluğu yakaladık”

İki şirket arasında geçtiğimiz yıl başlayan iş birliği kapsamında aylık ve ortalama lastik tüketimi için %90’a varan oranlarda tahmin doğruluğu yakaladıklarını ifade eden Prometeon Türkiye Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak, şunları kaydetti:

gokce-senocak-prometeonturkiye_k.jpg“Yapı Merkezi’ne aylık ve dönemlik tüketim tahminleri vererek firmanın lastik maliyetlerini öngörmesinin ve yönetebilmesinin önünü açmaya devam ediyoruz. Yapı Merkezi şantiyelerinde istihdam edilen, ProCampus eğitim merkezimizde eğitim almış Prometeon lastik profesörlerinin çalışmaları ve filoların lastik yönetimini online olarak yapabilmemizi sağlayan “Fleet Management” programımız sayesinde iş ortağımızın lastik maliyetlerini öngörmesini sağlıyoruz. Ayrıca, şantiyelerde ölçümlerini yaptığımız lastiklerin karşılaştırmalı performans analizlerini yaparak kullanılan lastiklerin birim maliyetlerini hesaplamasını ve lastik maliyetlerini minimize etmelerini sağlıyoruz. Yapı Merkezi’ne lastiklerin hava basınç durumu, hurda ve arıza nedenleri, tüketim tahminleri ve tespitlerimizle danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyoruz”. Geçtiğimiz yıl başlayan verimli iş birliğini büyütmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Şenocak ayrıca “Büyüyen iş birliğimiz ile Prometeon Türkiye’nin Yapı Merkezi’nin yurtdışındaki şantiyesine toplam 636 araç için hizmet sunmaya devam ediyoruz. Filoda yer alan 6196 adet lastiğin ölçümleri raporlamalarını gerçekleştirerek ve Fleet Management yazılımımız sayesinde stok yönetimi ve takibini de yapıyoruz. Bu sayede Yapı Merkezi’nin lastik konusundaki operasyonel maliyetlerini etkin bir şekilde yönetmesine ve tasarruf sağlamalarına imkan sunuyoruz” dedi.

Taş: “Yurtdışındaki filolarımızda lastik konusunda önemli maliyet avantajları ve tasarruf sağladık”

İş birliği ile filolarındaki araçların lastiklerinin verimliliğini artırmaya devam ettiklerini belirten Yapı Merkezi Makine ve Elektromekanik Müdürü Taşkın Taş, “Geçtiğimiz yıl başlayan iş birliğimiz kapsamında yurtdışındaki şantiyelerimizde lastik konusunda önemli maliyet avantajları ve tasarruf sağladık. Özellikle operasyonel maliyetlerimizi etkin süreç ve bütçe yönetimi ile kontrol altına almayı başardık. Yapı Merkezi olarak gerek ülkemizde gerekse de yurtdışında önemli projelerde kritik görevler üstlenmeye devam ediyoruz. Afrika’da Etiyopya, Senegal, Fas, Cezayir ve Tanzanya gibi ülkelerde demiryolu ve hafif raylı sistem inşaatlarındaki işlerimiz sürüyor.

Yurtdışında devam eden bu projeler için Prometeon Türkiye’de aldığımız hizmeti daha da genişletmeye karar verdik. Tanzanya’da devam eden Doğu Afrika’nın en hızlı tren hattı inşasında çalışan araçlarımız için Prometeon Türkiye’den aldığımız lastik ve bütçe yönetimi hizmetlerini büyütmekten ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.