Profesyoneller filo yönetimini değerlendirdi

Profesyoneller filo yönetimini değerlendirdi

Ticari araçlar ve filo yönetimi konularında yenilikçi fikir ve çözümlerin değerlendirildiği “Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı 2013” farklı...

Profesyoneller filo yönetimini değerlendirdi

Ticari araçlar ve filo yönetimi konularında yenilikçi fikir ve çözümlerin değerlendirildiği “Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı 2013” farklı sektörlerden üst düzey katılımla Sheraton Maslak İstanbul Otel’de gerçekleşti. Doğru adımların ve tercihlerin markalara ve ülke ekonomisine katacağı değerler ele alındı.

Türkiye pazarının önde gelen lojistik kuruluşları, ticari araç üreticileri, kiralama şirketleri ile filo yöneticilerinin katılım gösterdiği Ticari Araçlar ve Filo Yönetimi Konferansı 2013 gerçekleştirildi. Yeni çözümlerin ve fikirlerin değerlendirildiği konferansta endüstrinin son durumuyla birlikte geleceğe dair öngörüler, sektöre genel bakış, etkin filo yönetimi konuları da sektörün bilirkişileri tarafından ele alındı.

Etkinliğin sponsorlarından, Türkiye’nin en genç filosuna sahip Batu Lojistik’in Yönetim Kurulu Başkanı Taner Ankara, lojistik sektöründe en büyük paya karayolu taşımacılığının sahip olduğunu belirtirken, ülke ekonomisine her yıl yaklaşık olarak 8 Milyar Dolarlık girdi sağladığını söyledi. Bu rakamı daha da yukarıya çekmenin mümkün olduğunu belirten Taner Ankara, pazar büyürken ihtiyaçları doğru belirlemenin önemine değindi.

Taner Ankara, filo yönetiminin, ticari araç ve araç aksesuarları tercihlerinin dolaylı yoldan ihracat rakamlarına etki ettiğini söyleyerek sektörün en önemli kuruluşlarının bir araya geldiği etkinliklerin ülke ekonomisine başarı sağlayacağına inandığını aktardı.

Etkinliğin sponsorları arasında, Bridgestone, Batu Lojistik, Petrol Ofisi, PETDER, TOFED, ARÜSDER, TAİSAD gibi kurum ve kuruluşlar yer aldı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.