Polisan Holding ve Poliport kurucusunu yitirdi

Polisan Holding ve Poliport kurucusunu yitirdi

Polisan Boya ve Poliport limanı gibi birçok firmanın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis 89 yaşında hayatını kaybetti.

Ünlü iş adamı Necmettin Bitlis vefat etti. Necmettin Bitlis'in cenazesi, 26 Ekim Perşembe günü, Teşvikiye camiinde, öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verilecek.

Bitlis ailesi 27 Ekim Cuma gününden itibaren 6 gün boyunca taziyeleri Necmettin Bitlis'in Bebek Arifi Paşa Korusu'ndaki evinde kabul ederken, 26 Ekim Perşembe akşamı Necmettin Bitlis için Hilton Bosphorus İstanbul Otel'de mevlit okutulacak.

1 Aralık 1928'de Malatya'da doğan Necmettin Bitlis, Ticaret Lisesi mezunu olup çalıșma hayatına 1955 yılında bașladı.

Vefatına kadar Polisan Holding Yönetim Kurulu Bașkanlığı görevini sürdüren Necmettin Bitlis aynı zamanda; Polisan Kimya, Poliport, Polisan Tarım, Polisan Yapı, Șark Mensucat Yönetim Kurulu Bașkanlığı, Polisan Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de devam ettirdi.

Ayrıca Malatya Eğitim Vakfı'nın Kurucu Üyesi, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Müteșebbis Heyeti Bașkanı ve TÜSİAD üyesiydi.

Necmettin Bitlis'e Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve denizcilik camiasına baş sağlığı dileriz. 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.