Piri Reis Üniversitesi'ne Turco Vısıon Özel Ödülü Verildi

Piri Reis Üniversitesi'ne Turco Vısıon Özel Ödülü Verildi

Uluslararası ekonomi/finans dergisi Turcomoney, altıncı yılını TurcoVisionTürkiye’ye ve Dünya'ya Değer Katanlar Ödülleri töreni ile kutladı.

Dr. Kazım Kılınç yönetimindeki Turcomoney Dergisi, Türkiye’ye değer katanlar ödülleri ile değişik alanlardaki hizmetleri ile değer üreten kuruluşları ve kişilere ödül verdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen törende, değişik alanlarda üretim, yatırım ve ihracat yapan, istihdam gerçekleştiren, yenilikçi, çevreci, sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlayan, söylem ve davranışlarıyla toplumsal barışa katkıda bulunan devlet adamları, kuruluşlar ve kişilere ödül verildi. Türkiye ve Dünya denizciliğine kattığı büyük değerden dolayı " Pîrî Reis Üniversitesi"TurcomoneyÖzel Ödülüne layık görüldü. Törene Pîrî Reis Üniversitesi adına Mütevelli Heyeti Başkanı Metin Kalkavan ve Rektör Prof.Dr. Oral Erdoğan katıldı.

pru-odul-1.jpg
Törene ödül sahiplerinin yanı sıra siyaset, iş, diplomasi, bürokrasi, bilim ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı.Ödül töreninde Yılın Bakanı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Yılın Devlet Adamı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yılın BürokratıEximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım olurken derginin onur ödüllerini CNN Türk Yeşil Doğa Programı Sunucusu ve Yapımcısı Güven İslamoğlu, NTV Spikeri Buket Aydın Baykal, Sabah Gazetesi Yazarı ve sunucu Sait Gürsoy ve İskoçyalı Sanatçı Paul Dwyer almaya hak kazandı.

LOJİPORT

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.