Pınarcılar Petrol ve Türkova'nın tercihi Scania

Pınarcılar Petrol ve Türkova'nın tercihi Scania

Pınarcılar Petrol ve Türkova Süt Ürünleri firmaları filolarını genişletme kararında yine Scania’yı tercih etti. Pınarcılar Petrol ve Türkova Süt...

Pınarcılar Petrol ve Türkova Süt Ürünleri firmaları filolarını genişletme kararında yine Scania’yı tercih etti.

Pınarcılar Petrol ve Türkova Süt Ürünleri firmaları yeni araçlarını Doğuş Otomotiv İstanbul Yetkili Satıcı ve Servisi Flash Nakil Vasıtaları’nda, Doğuş Otomotiv ve Flash Nakil Vasıtaları yetkililerinin katılımıyla düzenlenen törenle teslim aldı.

İstanbul Çatalca merkezli çalışan Pınarcılar Petrol, filosuna dahil ettiği Scania G400 LA 4X2 HNA modeli ile filosunu 9 araca çıkarmış oldu. Trakya’dan silis kum nakliyesini Eskişehir’de kurulu Şişecam Tesisleri’ne yapan Pınarcılar Petrol İnş. Nakliyat yetkilileri, Scania’yı sürüş konforu,  şantiyelerdeki güvenilirliği ve yakıt tasarrufu özelliği nedeniyle tercih ettiklerini ifade etti. Pınarcılar Petrol kurucularından Hüseyin Pınarcı “Scania’yı gerek güvenlik gerek sağladığı yakıt ekonomisi ve satış sonrası hizmetlerdeki müşteri memnuniyeti odaklı yapısı sebebiyle  tercih ettik. Aradığımız tüm özelliklere sahip olduğunu düşündüğümüz için filomuzda tercihimizi Scania’dan yana kullandık.” dedi.

Merkezi İstanbul Bayrampaşa Gıda Toptancılar Hali’nde bulunan Türkova Süt Ürünleri, filosunu Scania ile genişletmeye devam ediyor. Türkova Süt ürünleri firması filosunu genişletirken tercihini Scania G420 CA 4X2 HNA’dan yana kullandı. Türkova Süt Ürünleri Genel Koordinatörü Bekir Toklucu teslimat sırasında yapmış olduğu konuşmada “Hedeflediğimiz kalitede, standartlarımızı yükseltecek araçlara ihtiyacımız bulunmaktadır. Scania ile başlayan işbirliğimiz araçlardan aldığımız performans ve Scania markasının müşterisine vermiş olduğu önem ve değer ile artarak devam etmektedir.’’ dedi.

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren ağır ticari araç markası Scania farklı yüklerin olduğu gibi farklı işletmelerin de tercihlerinde öncelikli marka olmaya devam etmektedir.

LOJİPORT

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.